dimecres, 23 de març del 2011

Alkaid 6a/A1 160m, Ager

Via Alkaid 6a A1 160 m Ager
pared de Ager

Sabado dia 19 marzo:
Tres valientes, Ana, Ramon y un servidor, junto a un tipo con barba que nos acompañaba (Marc)pusimos rumbo a Ager. Via elegida la Alkaid, no es una de las vias mas frecuentadas de la pared, quizas porque no llega a la cima, se queda en la penultima feixa, pero tenia buena pinta segun la reseña y si nos daba tiempo(ingenuos de nosotros) podiamos hacer cim, por cualquiera de las otras vias que si que llegan.
Esta via se encuentra a la izquierda de la famosa Redrum, tiene dos entradas para el primer largo, una que esta en medio de los arboles, se ven unos clavos, estaba muy mojada, y para no hacer aguaplaning, decidimos entrar por la otra que se encuentra poco antes de los arboles ya se ven los buriles.
Hicimos dos cordadas, pito pito colorito... Ana/Marc, Ramon/Alfredo

Ramon a por faena

La entradita del primer largo se las trae, hay que apretar y sacar la escalarita, yo desde el ultimo peldaño no llegaba a chapar, asi que era ultimo escalon y pim pam estirate a chapar, asi casi hasta que llegas a la reunion(Marc lo hizo en libre )pero este no cuenta..jejeje, le ponemos un(6b/A1)

el segundo largo es un "franqueo,!!" a la izquierda que tiene su puntillo, esta semiequipado, hay que poner kacharrikis, el coco trabaja de valent..Ramon y Ana lo sacan, hay que mirarselo..!! (IV+) vamos por el tercero, salir de la reunion recto, por una panxeta que dejala estar, nada mas salir te pone las pilas y segun vas subiendo..panxeta tras panxeta y reposo tras reposo, un largo atletico pero muy bonito (6a/6a+)

el cuarto, miras y ya la ves una bavaresa finita pero guapa, se deja hacer, Ramon le ataca..eysss que pasa??ostrassss, nos adelantan por la izquierda, Marc va como una bala y empalma los dos largos..bye byeee!! se aparta y deja pasar tambien a Ana, nosotros a lo nuestro..adelante con la bavaresa , con una salidita en placa.. fiumm fiummm (V/V+)

el quinto y ultimo, una especie de embudo lisito y un poco mojado,(ahora entiendo lo del embudo)hay que esquivar el agua, primero para un lado y despues al otro..y zizageando para chapar los buriles, una panxeta y hay una reunion que nos saltamos, se sige unos 20 metros mas...como le llamabas a este tramo Ramon "bonus track"crees que se ya se acaba y nooo.. Nos juntamos en la feixa con Ana y Marc..no da mas el dia, asi que decidimos nos hacer cim por otras vias vecinas.
La bajada se hace siguiendo la feixa y esta bien fitada, que nos lleva al camino, 40 minutejos.

La via a mi me encanto tiene de todo, placa, panxetas, bavaresa, flanqueo y buriles..ostrass aguantan los jodios,..las reuniones tienen spits y algunas con argollas para rapelar.

Haciendo el indio otra manera de hacer el indio


Volveremos a Ager..seguro!!

Cuidaros, Alfredo.

3era DUATLÓ POPULAR DE LLINARS DEL VALLÈS


Aquest diumenge vaig anar a fer aquesta cursa. Mmmmm, això ja ho sabíeu! Però el que no tots sabíeu és que hi vaig anar molt ben acompanyada. Amb l’Eloi i en Jordi, haig de dir que a l’Eloi més o menys el tenia controlat, però quan vaig saber que en Jordi també venia....vaig pensar: “Ai mare on m’he fotut”. Jeje!

I efectivament nois...deu ni dor. I amb el plus afegit de les pluges torrencials del dissabte, que van deixar les pistes enfangades i xopes com una mala cosa.

Bé, la cursa es disputava en tres tracks (crec que es diu així):
Primer tram a peu, uns 5.50kms per pista, 250mts de desnivell:
Haig de dir que per mi va ser una de les etapes més dures per mí, perquè anava pensant que em veia abandonant. Vem començar des del pavelló i cap al camp. On només arribar va començar la pujada, fins a arribar a un pastisset important, on els peus o relliscaven o feien ventosa.
El divertit (per vosaltres vull dir) va ser que al principi pensava que no anava del tot malament, i al final de la pujada de la pista, vaig ser conscient que era la penúltima de tothom. Comprendreu el meu pessimisme en pensar....pufff abandono. Però la part positiva és que el que tenia a darrera era un noi, si es pot veure positiu (després vaig saber que no anava tant a darrera).

Segon tram en BTT, uns 14.50kms per pista, 500mts de desnivell:
Arribo de nou al Pavelló, i coincideixo amb una noia (que prèviament m’havia avançat, i em diu que tranquila, que no vaig tant malament). Jeje, en el seu “despist” aprofito que ella s’ha de posar les sabatetes i jo faig ZAS, avançament per l’exterior. I ja era una mica més feliç.
Començo la bici, i vaig començar a disfrutar, passant d’entrada per sota els ponts de les vies de tren de Llinars, per les rieres....eeeeefectivament (com en Lluís Canut), a vessar d’aigua.
Al cap de 1km o 2kms, comença la pujada, i jo vaig començar ha estar en plena salsa...és a dir, vaig començar a portar la bici a “cuestas”. Juntament amb tots els companys, i AYYYY, com us vaig enyorar. Vaig començar a parlar amb tothom.
Cada vegada que em trobava a algú em problemes: “ei...tot be”, o quan passava a algú (que ho vaig fer): “vinga nois, que ja hi som”, rotllo Jaume Ors.
I quan gairebé ja estava a dalt la pujada em van donar la gran notícia en el control: “vinga que ets la 6ena noia”.
Eeeeeefectivament (com en Lluís Canut), la meva pregunta resposta va ser: “de 7?” i el noi “no no que n’hi ha més”. I jo ja feliç com una perdis.
A dalt de tot del desnivell, vaig començar a anar sola, perquè no vaig fer gaire descans. Les pistes i els corriols genials, i molt ben indicat. Sortida rotllo Jordi BlÀde.


Tercer tram a peu, uns 3.50kms per pista, 250mts de desnivell:
Ahaaaaaaá! I aquí la part mortal.
La transició de la bici a córrer. Pufff, la primera meitat anava fatal, després vaig començar a recuperar una mica millor.
El recorregut era per el mateix lloc que el primer circuit, la part bona és que el fangueig ja estava compactat.

L’arribada desitjada, va estar molt be!! Tot i que vaig trobar a faltar participació friki GEAMM-GrupEeeeefectivamentAmorósMoltMolt. JA!!!!


Be, els meus companys ja estaven pràcticament dutxats quan jo vaig arribar, estan fets uns cracks. I la reputació d’en Jordi, ben merescuda, 9è en la classifició general.
Però els dos tenien calçotades, així que em vaig quedar fent una butifarrada jo soleta....al banc. Nyéeeeee!!!
Apali noiets, “hasta aquí el Consultorio de Elena Francis”

By Ther