dijous, 20 de maig del 2010

CÉLLECS


Som Dilluns 10 ... anme a Céllecs ??? Per la ocasió ... l´Alexandra que tornara a tastar el granit, en Diego que cada día està més friki i dos de sempre en Muré i en Jaume ... més tard arribarà un pedaso friki ... en Cueca.


(VIDEO RESUM)

Fem la aproximació i esta clar que avui gaudirem de sol, sembla ser que la pluja la comencem a deixar enrere que jà toca.


Una vegada arrivem a la Placa fem unes quantes vies per escalfar i que la Alexandra sapiga bé que és la adherencia ... per tot seguit anar a les vies del costat de la placa per fer una mica de sortidetes ... explosives !!!!




Caray ... realment sont sortides de bloc per després donar a pas a una placa fantàstique on podem practicar una mica de la col.locació de cacharrikis com a nosaltres ens agrada. En Cueca arriva i ... ens dona una bona lecció de pasos de bloc ... explosius amb saltirunet inclòs !!!






Tot seguit ens arrivem al sector de l´Agulla de Céllecs dons allà vam veure unes quantes vies força motivadores, fin i tot on practicar una mica d´artificial però sobre tot accedir a la Agulla através de la via Caciques (6B) o sigui que sommi !!!


Una vegada accedim a sota de la Agulla ... temtadora ... llàstima que anem justos de temps o sigui que ... els privilegiats d´obrir en Cueca que com no ... ho fa fàcil de veritat i estetic i tot seguit l´Alexandra també la fa ... nosaltres ... per la propera que si no falla vindrem dilluns que bé només per fer-la !!!!



... dons això ... dilluns que bé tornem a estar aquí per acabar amb aquest petit sommi !!!