dilluns, 13 de juliol del 2009

"MURITO" DE PREMIÀ

" ... hem desperto aquesta nit suan, un malsomni ha fet acte de presencia, hem tremolen les mans, la feina se´m tira al damunt ... esta clar que necesito la meva dosis d´escalada !!!"

(La Carla, en Ferran i en Jaume)

DIVENDRES, 10 de Juliol. Cauen gotes, que fem ?

La Carla i en Jaume han quedat per estirar una mica les articulacions, però com el temps no acompanya gaire i a sobre hem quedat força tard ens decidim per anar al rocòdrom de Premià de Mar però quan arrivem ... sorpresa !!! està tancat.

(VIDEO RESUM)

" ... anem al muret ??". Som´hi !!!


Per fer la sessió diferent ens equipem amb els arnesos, friends i fisurers i comencem a fer flanquejos de dreta a esquerra aprofitant tot forat i esquerda que trobem per anant ficant cacharriquis per així no tocar de peus a terra. Tot i així, no podem evitar la força de la gravetat i com no, acabem tocant de peus a terra. Evidente querido Whatson !!!... però com no, per trencar tota regla, ens trobem a un veritable friki, en Ferran de Mataró, que amb tota finura es creua de esquerra a dreta part del murito amb una facilitat com aquell que es pren una cervesa en una tarda d´estiu a 40 graus a la ombra.
Aquesta nit segur que podré reconciliar el somni com cal !!!

SITUACIÓ: Premià de Dalt
ACCÉS: De l´ajuntament de Premià de Dalt (accesible des de la N-II a la 1ª sortida de Premià de Mar) seguim la riera asfaltada en direcció a la muntanya. La carretera s´enfila molt forta per la riera asfaltada i després d´un revolt molt fort a dretes, just avans de l´accés al jardí arqueològic de la Cadira del Bisbe, trobarem jà el gran mur que seguix per un carrer a la dreta. Podem deixar el cotxe al costat mateix. (200 metres més amunt seguint la carretera trobariam la zona de escalada de les Roques de l´Ignasi).
DESCRIPCIÓ: És una paret o mur de contenció a base de blocs de granit, d´una llargada considerable, pot fer més de 300 metres per una alçada d´uns 3 a 4 metres. Orientació Sud/SudOest o sigui que fantàstic per entrenar de cara a l´hivern.