dimarts, 10 de març del 2009

3 ESCALADORES I UNA "LOKA"

Dissabte 07 de març de 2009
10:15 la Sandra en el ja famós Casal del Bruc esperant-nos per fer el típic esmorzar d’abans d’un duríiiiissssiiiiimmmm dia d’escalada.

-
11:15 sortim del Bruc ca
mí de Can Jorba.

12:05 Preparats davant de les parets de la zona del “columpio”.
Comencem escalfant amb les vies de 6a la Carla i la Sandra i 6a+ en Marc i la Cris.
Es noten els durs entrenaments en el rocòdrom de la Sandra, ja que puja amb moltíssima facilitat.
Un cop encadenades, intercanviem vies i posteriorment la Carla s’aventura en el 6b. "Encadene" de la Charly, i col·locant les cintes, UUUUEEEEE!!!!!! Projecte pendent per la Cris que la fa en "TOP ROPE".
Mentrestant en Marc ens "deleita" amb un 7a. La LOKA de Can Jorba va sobrada, tot i que té un peu com una xistorraaaaa….

Seguidament, fa un 6c (La Paco Moscas), el qual la Carla i la Cris fan en "TOP ROPE".
Una entrada de peus volats tibant fort d’avantbraços. En les tres primeres xapes és fonamental la posició, ja que la via fa com una canal molt oberta on cal una col·locació precisa de peus i una bona tècnica de diedre. En definitiva, tècnica i potència conjugada per assolir una de les millors vies, sinó la millor en la seva dificultat, de tot Can Jorba.
(Vayyyaaaa una colla de FLIIIPPAAAATTTSSS!!!!!)
Bé, que s’ ha d’anar en posició "d’espatarre" total. Fantàstic espectàcle pel respectable.
UUUEEEE!!!! Aconseguim arribar a dalt, tot i fer-lo de segones. Ja hem pogut experimentar la sensació d’un 6c. QUE FRRIIIIKKKIIISSSS!!!!
Després de picar quatre galetetes en l’esplèndid sol que cau a Montserrat, la Sandra marxa cap a Barcelona. Nosaltres seguim motivats i la LOKA ara ens farà unes classes tècniques de com s’utilitza el JUMAR, per fer-nos un super reportatge fotogràfic penjat de la corda fixe que ha muntat.

La Cris puja de primera en el 5+, dia lamentable de la Cris, la llarguíssima via (16 xapes) se li fa eterna, el sol comença a marxar i la pobre Carla a baix assegurant-la. Dessisteix i acaba abandonant la via a 3 xapes de la R. Seguidament puja la Carla, tota una campiona, arriba fins a dalt, llàstima que les poques hores de sol se les ha emportat totes la Cris. Que Cabronnnaaaa...!!!!
La LOKA desmonta el “xiringuito” i ens adonem que ja no queda ningú a Can Jorba, baixem amb els frontals posats i ooohhh…. el cotxe està solet. Som els més fanàtics!!!!!! Cris , Carla i la “LOKA”.