dilluns, 5 de juliol del 2010


L’Agrupació Excursionista de Granollers ja ho té tot a punt per començar a rebre les fotografies dels participants del VI Concurs Fotogràfic de Muntanya que anualment organitza l’entitat vallesana amb el suport de Unnim ObraSocial.
El tema general d’aquest concurs es la fotografia de muntanya amb tots els seus aspectes, humans, esportius... Hi haurà tres categories: “La Muntanya”, “Espeleologia” i “Agrupació Excursionista de Granollers”.
Les fotografies, que podran de ser lliurades fins el proper 22 de desembre, podran ser en color o en blanc i negre, i en tècnica lliure, amb una única mida de 20x30 cm, muntada sobre una cartolina negre de mida 40x50 cm.
Les obres es podran lliurar a la secretaria de l’Agrupació Excursionista de Granollers (c. de Corró, 10) els dilluns i dimecres de 8 a 10 del vespre o trametre-les per correu certificat a l’entitat.
El veredicte i el lliurament dels premis és farà el divendres 18 de febrer de 2011 coincidint amb l’acte d’inauguració de l’exposició d’una selecció de les fotografies presentades al concurs. L’exposició estarà oberta a la Sala d’Exposicions de l’Agrupació Excursionista de Granollers, entre el 18 de febrer i el 3 d’abril de 2010.
Al
web de l’AEG hi trobareu les bases i tota la informació del concurs.
Informació facilitada per l'Agrupació Excursionista de Granollers