dimarts, 21 de setembre del 2010

2 ANIVERSARI GEAMM


13/14 DE NOVEMBRE


S`ha acosta el segón aniversari del GEAMM i és hora ... d´engrescar-se !!!!


ON CELEBRAREM EL SEGÓN ANIVERSARI GEAMM ????




Aquest any canviarem de terres i marxarem cap a Tarragona, més concretament a la comarca del Priorat i més concretament ens situarem entre les poblacions de Prades, Siurana i Margalef o sigui ... a terres del MONTSANT.






Aquest espai natural de gran valor, es la referència ineludible del turisme rural interior i de natura a les Comarques Tarragonines.
Geològicament, conformen un únic conjunt muntanyós. L’àrea protegida té una superfície de 9.242,07 ha que es troben ubicades als següents municipis: La Bisbal de Falset, Cabacés, Cornudella de Montsant, La Figuera, Margalef, La Morera de Montsant, Albarca, Ulldemolins, La Vilella Alta i La Vilella Baixa.
Un relleu molt abrupte forma un gran conjunt d'altes muralles naturals i originals formacions rocoses amb multitud de cingles i barrancs que donen a aquestes muntanyes la seva singularitat paisatgística. La dificultat dels seus accessos han permès mantenir el seu aïllament i la conservació d'unes riques comunitats vegetals típicament mediterrànies i una diversitat faunística de les mes riques de Catalunya.





ACTIVITATS A REALITZAR

SENDERISME
... i altres


ESCALADA ESPORTIVA
Siurana
Margalef
Cabacés
Monsant
ESCALADA CLÀSICA
Montsant
Margalef
Siurana
Prades


BTT
KAYACS
FERRATES
TURISME
Prades


Vols apuntar-te? fes-ho aquí.
Vols quedar-te a dinar Diumenge ??? fes-ho aquí
El límit de temps és 30 de setembre.

La Casa que tenim pensada es a la casa de colònies CAL CATALÀ a veure que us sembla.






MITJA PENSIÓ NORMAL:

Berenar: pa amb xocolata

Sopar: escudella. Peix amb tomàquet amanit. Iogurt. De beure aigua i vi. Cafè o infusió.

Esmorzar: llet, cafè, colacao, pa, galetes, cereals, mantequilla, melmelada, foigras, nocilla, formatget i suc.

Preu: nens fins als 14 anys 12,30 euros + 8% IVA, i els més grans d'aquesta edad 13,90 + 8% IVA.


MITJA PENSIÓ AMB EL SOPAR ESPECIAL:

Berenar: pa amb xocolata

Sopar: -adults: pica-pica. Amanida catalana. Carn a la grasa amb acompanyament (1 tall+ de llangonissa, 2 talls de corder, i tallet de botifarra negra, pebrot i albergínia escalivats i allioli). Mousse de llimona. De beure aigua i vi. Cafè, infusió i licor.-nens: pica-pica. Macarrons. Llangonissa amb patates seques. Gelat. de beure aigua i refrescos.

Esmorzar: igual

Preu: nens fins als 14 anys 15 euros + 8% IVA, i els majors d'aquesta edad 18 euros + 8% IVA.


DINAR DEL DIUMENGE:

Hi hauria: meló amb pernil. Pavo amb salsa. Fruita. De beure aigua i vi. Cafè.-faran una pensió complerta. -Si ha sigut pensió complerta amb menú normal: el preu és 20,50 euros + 8% IVA (fins als 14 anys) i 23 euros + IVA els major d'aquesta edad.-Si ha sigut pensió complerta amb el sopar especial: el preu és 23 euros + 8% IVA pels nens fins als 14 anys i 26,200 + 8% IVA els majors d'aquesta edad.

EXTRA D'ESMORZAR: si a l'esmorzar es vol a més a més del que us he apuntat pa amb tomàquet amb embotid hi ha un suplement de 1,30 euros + 8% IVA.