dissabte, 6 de novembre del 2010

ESPORTIVA A VILANOVA DE PRADES


"... aprofitant que el 14 de novembre celebrem el nostres segón aniversari GEAMM visitem la zona on ho celebrarem i ... descobrim que continua la mateixa il..lusió i bon rotllo que el mateix día que ens varem coneixer tots plegats ..."




(VIDEO RESUM)







Visitem el poble ... Vilanova de Prades, un poble petit, tranquil però que té alguna coseta d´especial ... potser perque aquí celebrarem el nostre segón aniversari ?????
Després de un bon ezmorzar al Casal del poble i d´una visita a la casa Cal Català ens anem als sectors principals d´escalada esportiva a tivar una miqueta tots plegats.






A peu de vies comença l´espectacle, com no, imagineu-vos tota aquesta colla de fanàtics junts amb unes ganes bojes de tocar pedre, de pujar, enfilar-se ... comencen a caure les vies una darrera l´altre ...













Comencem pel sector "PITUFOS" i allà fem una batuda a totes les vies per a continuació acostar-nos al sectot "EL PI" on una darrera l´altre també cauen. Allà agafa protagonisme la via "SOLARIUS" , una via de 6a una mica dusbtosa, com a minim 6a+, això si, espectacular !!!!

















































































































































I així acabem una jornada intensa ... plena d´ancécdotes i de bon rotllo per sobre de tot, normal estem parlant del GEAMM i això és el que comporta ...bon rotllo per sobre de tot !!!




VILANOVA DE PRADES
(informació "guia d´escalades vilanova de prades" , Xavi Gui i toni Gui")

SITUACIÓ: Situat a les muntanyes de Prades, a la conca de Barberà. Si venim per lleida agafarem la N.240 direcicó Tarragona i ens desviem al a sortida de Vimbodí, d`aquí direcció Vallclara. Si venim de Barcelona sortim a Montblanc (sortida 9) i agafem la N.240 direcció Lleida fins a Vimbodí per a continuació direcció Vallclara.




APROXIMACIÓ: Una vegada entrem al poble, arrivem a una rotonda i afafem la mateixa pista que hi ha a mà dreta a la mateixa rotonda que ens durà a peu de vies. Allà deixem el cotxe i ens menys de 5 minuts arrivem a peu de via.
ROCA: Conglomerat de la mateixa qualitat de Montsant i Margalef. Alçades dels 12 a 28 metres. Vies de tots els graus.