dissabte, 6 de novembre del 2010

ESPORTIVA A VILANOVA DE PRADES


"... aprofitant que el 14 de novembre celebrem el nostres segón aniversari GEAMM visitem la zona on ho celebrarem i ... descobrim que continua la mateixa il..lusió i bon rotllo que el mateix día que ens varem coneixer tots plegats ..."
(VIDEO RESUM)Visitem el poble ... Vilanova de Prades, un poble petit, tranquil però que té alguna coseta d´especial ... potser perque aquí celebrarem el nostre segón aniversari ?????
Després de un bon ezmorzar al Casal del poble i d´una visita a la casa Cal Català ens anem als sectors principals d´escalada esportiva a tivar una miqueta tots plegats.


A peu de vies comença l´espectacle, com no, imagineu-vos tota aquesta colla de fanàtics junts amb unes ganes bojes de tocar pedre, de pujar, enfilar-se ... comencen a caure les vies una darrera l´altre ...

Comencem pel sector "PITUFOS" i allà fem una batuda a totes les vies per a continuació acostar-nos al sectot "EL PI" on una darrera l´altre també cauen. Allà agafa protagonisme la via "SOLARIUS" , una via de 6a una mica dusbtosa, com a minim 6a+, això si, espectacular !!!!

I així acabem una jornada intensa ... plena d´ancécdotes i de bon rotllo per sobre de tot, normal estem parlant del GEAMM i això és el que comporta ...bon rotllo per sobre de tot !!!
VILANOVA DE PRADES
(informació "guia d´escalades vilanova de prades" , Xavi Gui i toni Gui")

SITUACIÓ: Situat a les muntanyes de Prades, a la conca de Barberà. Si venim per lleida agafarem la N.240 direcicó Tarragona i ens desviem al a sortida de Vimbodí, d`aquí direcció Vallclara. Si venim de Barcelona sortim a Montblanc (sortida 9) i agafem la N.240 direcció Lleida fins a Vimbodí per a continuació direcció Vallclara.
APROXIMACIÓ: Una vegada entrem al poble, arrivem a una rotonda i afafem la mateixa pista que hi ha a mà dreta a la mateixa rotonda que ens durà a peu de vies. Allà deixem el cotxe i ens menys de 5 minuts arrivem a peu de via.
ROCA: Conglomerat de la mateixa qualitat de Montsant i Margalef. Alçades dels 12 a 28 metres. Vies de tots els graus.