dilluns, 5 de gener del 2009

Montserrat (El Clot de la Mònica)


Avui dilluns 5 de Gener decidim avans d´anar a donar la carta als Reis d´Orient, deixar-nos caure per Montserrat Sud a fer una mica de via llarga. Com anar a Gorros a data d´avui és imposible pel tema dels allaus de ... pedres, decidim anar a Montserrat Sud, i més concretament a la zona del Clot de la Mònica.

Quedem a les 9 del matí al Bruc, i com el Bar de l´Anna és tancat ens hem citat al Bar del Casal. Per la ocasió som: Sergi, Esther, Ferranet, la Sandra, l'Adrien, el seu colega Nacho?, la Marta, un amic de la Marta, en Marçal i en Jaume.

El Bar del Casal dirigit pel Jordi (un autentic crak, de veritat ... una abraçada ben forta!!!) ens ajuda a digerir l´esmorzar i ... el fred que pela, dons avui és un autentic día d´hivern. Fred i vent !!!

Entre riures i esmorzar decidim que farem però el primer dubte asoleix ràpid. Es pot escalar al Clot de la Mònica per la nova reglamentació pels anidament d´aus ? Cap problema ... una trucada al nostre estimat Pere Tutu i en un plis plash des de la seva oficina ens diu que endavant.

"Aproximació a la Pastereta"

Tot seguit acabant d´esmorzar ens dirigim direcció Vinya Nova per anar a parar al parking més aprop de la nostra zona.

"Foto de grup"

Quin fred !!! ... Devant nostre tenim la paret de la "Pastereta"."Aresta Est" (110 mts. V-)
"Alberto Gonzalet" (80 mts) al Serrat del Mutaner

"Funció Clorofila" (130 mets. V)


"En Marçal obrim el primer llarg"

La Marta en acció

Farem 3 cordadas: Marta, Marçal i Jaume la via "Funció Clorofila" (130 metres, V). Per cert una abraçada a la Ana Fernandez que es recupera d´una petita lesió. En Jaume ha fer un llarg pensant amb ella (una abraçada). L´Adrien, la Sandra i en Nacho la via "Aresta Est" (115 metres, V-) i en Sergi, en Ferran i l'Esther decideixen anar a buscar sol i es quedan al Serrat del Muntaner a fer o "Pizarro" o "Alberto Gonzalez", unes plaquetes ben xules per practicar a posar cacharros i ... esclar a pendre el solete, jé, jé.

"En Sergi, l'Esther i en Ferranet a la placa"

Resum: Marta, Marçal i Jaume a l'ombra, congelats de fred, amb els dits sota cero, i un ventet de mil dimonis. L´Adrien, la Sandra i en Nacho de tranquis al solet per l'Aresta i en Sergi, en Ferran i l'Esther de passeig posan cacharritos al sol.


"L´Adrien fent una mica el friki"


... però això sí, "que nos quiten lo bailao" i després d´un fantàstic dia d´escalada tornem al Bruc al Bar d´en Jordi en dues tongades, dons la cordada d´en Sergi com han anat sobrats de temps han sigut els primer en arribar al bar i marxar per a continuació fer-ho la resta del grup.


Més riures, un bon dinar-brenar amb ... entrepans al gust del cosumidor, personalitzats fins i tot a l´hora d´escollir els "ous" per fer la truita de l'entrepà de la Sandra i marxem cap a casa dons ... ens esperant els "REIS".

"La Sandra escollint els ous d´en Jordi"

Que us portin forces coses el Reis !!!