dilluns, 29 de novembre del 2010

VIDEO ANIVERSARI JOSE

Per a tots aquell que no vareu poder asistir a l´aniversari d´en Jose, aquí teniu aquesta petita filmació de la sorpresa de la ... pizza !!!!


T´estimem Jose !!!!!

CÉLLECS, ROQUES NOVES (SECT. IAIU)


Continuem amb el nostres planing de recorre tot Céllecs i continuem per Roques Noves, això no s´acaba ... qui deia que Céllecs només era la Placa ??? ... esteu ben equivocats !!!!


(VIDEO RESUM)

De fet ... hem de donar gràcies que existeixin persones com en Mokawk , que ens donint la oportunitat de coneixer aquests indrets que gràcies a la seva feina de reequipar i equipar donant continuitat a indrets com aquests. Gràcies.El fred comença apretar de debó i potser no és el millor sector però hi tenim ganes. Un altre trio, en Bladé, en Muré i en Jaumet ... qui dona més ????
Escalfem una miqueta i comencem per la via "a la mierda el pais vasco, 5b" , una via rareta però a la vegada maca on acabem encaixonats en una xemeneia.


(.. en Muré en acció)Tot seguit "voy a toda ostia por la carretera, 6a" , maca, amb una sortida dura i un final finet sobre pasos de roms.
Blademaniac per sobre de tot !!!)


Marxem al a dreta del sector i allà fem "flip trip, 6a" , bonica via amb un final molt finet per sobre de la última xapa. En Bladé proba en top rop la sortida superelegant de la "Plastic man, 6b" que quea pendent per la propera.


((... flip trip, 6a)

CÉLLECS, ROQUES NOVES
SECTOR IAIU


APROXIMACIÓ: Deixem el cotxe a l´ermita de St. Bartomeu, d´on arrivarem desde la Roca del Valles i un cop allà agafar la carretera cap a ôrrius. En el moment que aquesta ocmença a baixar, surt una pista forestal a la nostra dreta que ens deixa en 100 metres a l´ermita.Un cop a la ermita comencem a pujar per una pista forestal barrada amb una cadena, després de tres pujades seguides arribem a unapla, i a la nostra esquerra surt una pista, que seguim sempre amunt, ignorant les dues cruilles amb camins cap a l´esquerra. El final de la pujada és per dins d´un torrent pedregós, ifns a l´ampla pista forestal que hem deixat anteriorment. Pwer anar a Roques Noves, cal seguir-la en pujada, farem una gran corba i a la part superior d´aquesta hi surt un camí a l´esquerra, que en 200 metres ens deixa sobre el sector. Uns 15 minuts.ORIENTACIÓ: Sud i est.EQUIPAMENT: Totes les reunions han estat restaurades per parablolts amb anella o químics.ROCA: Granit, vies tècniques de regletes, amb alguna placa d´adherencia i algun desplom.ALÇADA: Entre 5 i 10 metres.CÉLLECS, ROQUES NOVES (Marrón i Capitan tupé)

Dijous ... una escapadeta a prop de casa ... Céllecs que cada día ens sorpren una mica més. Continuem recorren aquesta escola pel vesant sud i continuem més concretament per Roques NOves. Avui ... el sector Marrón i Tupé.
Per la ocasió en Bladé, en Dieguito i en Jaume ... el trio peligroso !!!!

(VIDEO RESUM)
Cauen les vies Sobregan, la de la esquerra l´esperó que no surt a la guia de BArcelona alrededores i continuem a la veina Tupé on fem "Capitan Tupé" una via un pel lletxota.en Bladé a la esperó ... maquísima )en Jaume també a l´esperó ... via 10!!!)


en Jaume també a l´esperó ... via 10!!!)


(... frikejant !!!)


CÉLLECS, ROQUES NOVES
(Marrón i Tupè)

APROXIMACIÓ: Deixem el cotxe a l´ermita de St. Bartomeu, d´on arrivarem desde la Roca del Valles i un cop allà agafar la carretera cap a ôrrius. En el moment que aquesta ocmença a baixar, surt una pista forestal a la nostra dreta que ens deixa en 100 metres a l´ermita.Un cop a la ermita comencem a pujar per una pista forestal barrada amb una cadena, després de tres pujades seguides arribem a unapla, i a la nostra esquerra surt una pista, que seguim sempre amunt, ignorant les dues cruilles amb camins cap a l´esquerra. El final de la pujada és per dins d´un torrent pedregós, ifns a l´ampla pista forestal que hem deixat anteriorment. Pwer anar a Roques Noves, cal seguir-la en pujada, farem una gran corba i a la part superior d´aquesta hi surt un camí a l´esquerra, que en 200 metres ens deixa sobre el sector. Uns 15 minuts.ORIENTACIÓ: Sud i est.EQUIPAMENT: Totes les reunions han estat restaurades per parablolts amb anella o químics.ROCA: Granit, vies tècniques de regletes, amb alguna placa d´adherencia i algun desplom.ALÇADA: Entre 5 i 10 metres.