dimecres, 14 de gener del 2009

ESPORTIVA A CAN JORBA


Sol solet vina a veure´m que tinc fred !

Som en Carles i en Jaume. Hem quedat per anar a treure les teranyines a les parets de Can Jorba. El día s´aixecat tapat, fred i quan arribem al Bruc s´afageix el vent. Tres elements que haurien d´estar prohibits! Un petit "dejeneur" al Bar de l´Anna (dons el Casal està tancat) i ... som-hi !



Arrivem al "Sector Central" i el temps decideix estar al nostre costat. Gens de vent a peu de via, surt el solet i una temperatura fantàstica per ser el mes de Gener. Ara només toca disfrutar de la pedra.
Comencem per la via 6 (sense nom) un 6a+, una placa que és tot peus. Força disfrutona. Continuem amb la veina "Ladysue" (6b) de placa on a les 3 primeres xapes està el grau, també força xula i llargueta. Totes dues al sector del costat del "muro de lamentaciones".



Via "Nº 6 sense nom" 6a+


Via "Ladysue" 6b

Ara marxem d´aquesta zona, però continuem al sector central però més a la dreta, al sector "Vesper", fem la via "Kiskillós" (6b+) també molt llargueta i guapa. La sortida guapíssima un pel desplomada, però de 3 moviments, tot seguit un tram fàcil fins arribar a un altre sostre que haurem de guanyar, no tan difícil com el primer però més de "coco", per acabar a la part final amb pasos finets. Total de via 33 metres.
Deixem aquesta i anem a la veïna de la esquerra, la via "La Cantonada" (6a+), maquíssima, tota ella de continuitat, això si una sortida molt p..ta.





Via "Kiskillós" 6b+



Via "La Cantonada" 6a+

... i per acabar la jornada en Carles té un projecte d´escàndol ... la via nº 16 un 7b+, al sector "Bauma" una preciositat de via, curta però intensa.
Qué haig de dir, veure´l pujar va ser el millor del dia, es va treure tots els pasos encara que no va encadenar d'una tirada, però segur que en poc temps serà seva.
Recollim trastos, anem una altre vegada al Bar de l´Anna a fer un petit dinar i cap a casa.




Bona companyia+escalada=Felicitat