diumenge, 1 de març del 2009

FRIKIS EN BUSCA DE ...





FRIKIS: "Aquells indivius que encara que les previsions del temps siguin de pluja, son capaços de fer kilòmetres en busca de ... el sol ... per poder escalar, tocar pedre, posar-se els peus de gats o el que faci falta, encare que els resultats no siguin satisfactoris. "



Avui Diumenge no pinta gaire bé, després d´una setmana primaveral, amb solete i temperatures fantàsticas, arriva Diumenge i totes les nostre il.lusions pel terra o millor dit mollades. Hem quedat a les 8.30 en Jordi, l´Enric, la Carla, la Ana F, en Jaume, la Montse Mena i en Sergi. Tot i que ens aixequem i ens donem conta que ha estat plovent durant la nit, i el cel amenaça pluja, nosaltres "erre que erre" ... volem escalar.



(Previsió del temps)




Misatge al movil ... Montser Mena ... nosaltres marxem a terres de Lleida que pinta que no ploura. Que feu vosaltres ?


Nosaltres la primera intenció era anar a Montserrat, però decidim anar a Céllecs, en Jordi té un projecta a mig acabar i aceptem la proposta. Arrivem a Òrrius on anem a esmorzar, ens presentem al "Club" (no penseu malament) i ja trobem un parell de frikis (mirar definició de friki) miran les resenyes de Cellecs. Un ve de Montserrat on estava plovent, i segons ell, sota pluja, millor anar a buscar el granet del granit. (friki,friki,friki), i el seu company ve de Girona (un atre .. friki). Fem un bon esmorzar i quan sortim a fora ... plou !!!







(VIDEO INTRODUCCIÓ)







Que fem ???? ... misatge al movil ... Montser Mena ... per aquí Lleida esta plovent, hem marxat i ara estem al Bruc i ... segueix plovent ... i marxem a Sabadell a la "Panxa del Bou, on no neva ni plou" ... que feu vosaltres ???.



En Jordi i l´Enric diuen que marxan cap a casa a fer vida familiar (la veritat és el més raonable), però la Carla, l´Ana i en Jaume diuen d´apropar-se fina a Canet al "roco" a veure que tal, o potser fins a Calella, o potser fins a ... que frikis !!!

Unes abraçades i marxem a Canet. Segueix plovent, agafem l´autopista i ... segueix plovent i arrivem a Canet i ... segueix plovent.

... que guapo, com mola, aquesta és la primera impresio de l´Ana i la Carla. I si provem de escalar, dons sembla que no estigui gaire mollat ??? ... agafem corda, arnesos, els peus, cintes ... i som-hi !!









Frikis !!!! ... tot i estar una mica mollades ens hi possem i encara podem fer alguna coseta. Fem una facileta i després anem a fer un diedre super guapo amb fisureta inclosa. Son les 13.30 iquan decidim posar-hi una mica de seny i retirar-nos.






Per fi podem dir que hem ... escalat !!!!

... i si marxem ara a Sabadell a la "Panxa del bou" ???? diu la Carla. Ens mirem l´Ana i en Jaume i per dintre nostre pensem ... friki !!!!!

L´Ana i en Jaume es retiren i la Carla marxa a Sabadell a reunir-se amb la Montse i en Sergi per acabar de rematar la jornada.











A LA PANXA DEL BOU

GPS apunt i cap a Sabadell hi falta gent !! Desprès de perdrem jo i el GPS per la famosíssima i desèrtica, a aquelles hores, Zona Hermètica de Sabadell, per fí vaig veure el Xavi a les portes de la Panxa del Bou, Sort !! una mica més i desespero...

Un cop a dins; salutacions a la nostra ex muni Montse, en Sergi, l'Anna, la Irina, la Laura, en Xavier, en Rafa i l'Albert... sí, sí una bona colla del SEDEG. Ells ja hi eren de feia una bona estona, desprès de perdre’s per terres Lleidatanes, Montserratines i finalment, i igual que jo, per la zona Hermètica.



Un rocòdrom molt xulo i recomanable. Primer de tot em van ensenyar la zona de rocòdrom amb les cintes posades i per a tots els nivells, verticals, desplomats, sostres, vies amb preses amb canto, preses finetes, fissures... i desprès la zona del búlder; on vaig trobar molt divertit seguir els passos marcats en colors per arribar a fer una mini-via en horitzontal, bé vaig triar la més fàcil i no la vaig poder acabar.. puf al terra i puf al terra... mans completament adolorides.

Vem anar alternant els descans, amb les vies del roco i les del búlder i finalment, a les 5 de la tarda cap a dinar; un molt bon menú i un molt millor sobretaula; les últimes sortides de la colla, les intringulis del SEDEG, què farem per Setmana Santa ...

Un parell de fotos més i tots cap a casa, desprès d’un bon dia d’entrenament a un lloc nou, on segur repetirem !