dimarts, 17 de març del 2009

FRIKEJANT A CAN BOQUET !!!



Avui divendres 13 que fem !!! Anar a la placa de Céllecs, anar a Banyadores ... no !!! Avui en Marc ens porta a escalar de debó, anem a Can Boquet a deixar-nos els dits i les ungles al granit d´aquest lloc tan fantàstic.





(VIDEO INTRODUCCIÓ)


Quedem a la Roca d´en Toni la Carla, la Cris, el Carl (amic de la Cris i ara amic nostre) en Marc, l´Ana i en Jaume i una vegada agafem els matalassos, perdó els crashpads ... o com es digui i ens endinsem dins el bosc a boscar ... els grans blocs de granit !!!



Hem decidit anar al Sector Clàssic, dels millors sectors de Can Boquet doncs aquí trobem una gran quantitat de blocs concentrats i peculiars sobre tot la "plaça boquet" un espai on quedes rodejats de grans blocs a tots costats.



(Sector Clàssic, plaça can boquet)


Som-hi !!! Una vegada arrivem i deixem trastos a disfrutar, com bé diu en Marc, això és com un joc de nens, puja i baixa i tornar a pujar !!! Només posar-nos els peus en Carl i en Marc ens deixen bocabadats com resolen la dificultat de la via "Odi a Mort" amb facilitat increíble. La resta ... entre "sobeteos" de mans als culs, cames i ... amb prou feina aconseguim pujar. Això si, amb la paciencia d´en Marc i en Carl, que si una mà invertida aquí, el peu allà ... ho anem aconseguint i el millor de tot que això ens comença agradar. Tot i que l´Ana tot començan no ho veia gaire clar, acaba també enfilant-se per tot arreu !!! La Cris, la Carla, l´Ana i en Jaume han sigut uns privilegiats de ttenir aquest parell de profes !!!



















Gràcies i segur que ens tornem a veure a ... Can Boquet on s´escalada de debó !!!!