divendres, 31 de desembre del 2010

Buff epic run "córrer és de covards"

Per a tots aquells que teniu mitificat al gran Charlie Reixach i la seva gran frase "córrer és de covards", aquesta és la gran cursa, jeje....

De fet nosaltres ( Montse, Sergi, Guillem, Marta, Joe, Judith, Anna i jo) és el que vem fer, córrer poquet poquet, vem quedar en el lloc 1500 sobre uns 16oo corredors... sóm uns megacraks!!!!
2 horetes per fer 8 kilometres...



Això si, "els cacos, les caques i la mosca" que era com ens deiem ( ells eren lladres amagats darrera un antifaç, i jo una mosca sense ales)... ens ho vem passar d'allò més bé i vem riure molt i molt.

La cursa és el de menys, l'ambient és lo xulo, practicament tothom va disfressat: de submarinistes, d'avatar, de troglodites,... i durant la cursa qui més qui menys va fent les seves actuacions espontanies i payases.



EL nostre crit de guerra era.... " A ROBAR CARTERAS... " i ens vem ficar tan dins el paper que fins i tot ens vem atrevir a fer-nos fotos amb la poli de veritat, bé, polis pero que molta por no feien...
erem els lladres de "sucre"... ningú podía amb nosaltres...
I a l'estil " no puedoooorr no puedoooorr.." vem anar passant tots els obstacles de la cursa: pneumàtics, pous d'aigua, vem remuntar xarxes, vem reptar per sota de filferros ( a l'estil rambito) i un munt de coses més....



fins i tot li vaig tocar els pits i el cul a una rosa espectacular, tan espectacular que no podía ser real, era un tio!!!! merda.... ummm... pero quins pits!!!!!

Ara ja estem preparats per fer l'ironman, i espero que l'any que vé alguna persona del geamm s'apunti, amb una mica de temps preparem una bona disfressa i a fer l'animal!!!



Per cert, el dia va començar plujos pero va acabar ben assolellat, tot el circuit va ser al voltant del castell de montjuich i al final de premi entrepans i marranades a tope.

Ben asseguts menjavem al costat dels canons de montjuich amb tot el mar de fons, estava ben buit de vaixells pirates, era un dia de treva, i cap ni un es va atrevir a atacar-nos..

era un dia solament per riure..

Ferranet