dimarts, 22 de novembre del 2011

TERCER ANIV. GEAMM (CASTELLAR DE N´HUG)


Un altre any a la nostra esquena, qui ens ho havia de dir. El tercer aniversari GEAMM ha estat un altre cap de setmana increíble, de retrobades amb aquells que feia temps que no ens veiem, compartint records, i per sobre de tot un cap de setmana ple d´activitats com sempre.

El llóc escollit per la ocasió ha sigut a Castellar de N´hug a la casa de colònies de la CLOSA. A qui podem donar gràcies per la atenció que hem tingut i que aconsellem a tothom que vulgui passar uns bona jornada en un entorn privilegiat.

Encara que la previsió del temps no era gaire bona, varem poder fer totes les activitats previstes. Ja dissabte al matí un bona colla del GEAMM va anar a escalar al Roc de la LLuna, un llóc maco de debó.

La resta de la gent va arrivant durant la jornada, aprofitant i fent una visita obligada a les Fonts del Llobregat i com no la població de Castellar de N´hug.

A mitja tarda arriven els petits del GEAMM. Ells son el privilegiats a l´hora d´agafar habitació i muntar el seu CAMP BASE.

Ja a les 21.00 és l´hora del sopar. L´ambient increíble com sempre, entre somriures i riures anem fent força gresca.

Després del sopar tocar preparar la sala on farem la programació de nit que serà força atapaída, amb projeccions del Xicu del viatge que varen fer a Yosemite. Després presentació sorpresa d´en Jose de la samarreta d´aquest anys. Encara més ... presentació a carrec d´en Munta del calendari Geamm i després com a cloenda la presentació de l´audiovisualt "GEAMM .... UNA MANERA DE FER EL MICO".

La veritat és que va ser tot un éxit i la gent s´ho va passar molt bé. Després la organització ens vare sorpendre amb el joc d´aquest any. L´any passat va ser l´enredos i aquest ha sigut el JOC DE L´OCA, això si, adaptat a les necesitats del GEAMM.

No cal dir que també va ser tot un éxit i la gent s´ho va passar de valent !!!

A continuació com no, en DJ BLADÉ ens va tindra tota la nit de ballaruca, una nit fantàstica que va acabar tocades les 5 de la matinada pels més fiesterus !!!! Això, també cal dir que a mitja nit ens varen sorpendre amb un ball força PICANTÓ per part d´alguns dels nois ... veurem algun video ???

A l´endamà, vaja, a les poques hores, i més concretament a les 9 del matí ens aixeque per anar a esmorzar. Un bon esmorzar dons encara tindrem un matí força entretingut amb la ...GIMKAMAGEAMM !!!!

Ah !!! Cal dir que les noies, després de la presentació del nou calendari GEAMM, dels mascles del GEAMM per concretar més, varen fer una comisió per poder-nos presentar el calendari GEAMM2013 ... ens sorpendran ????

Després de l´esmorzar la organització comença amb la Gimkama força entrentiguda i originals. La veritat és que varem riure moltíssim amb tots els participants, però per sobre de tot podem dir que el guanyador d´aquest gimkana va ser en Munta, encara que tots varen guanyar per la seva entrega, que collons !!!!

Esgotades les forçes, el riure i tot ... tocar anar a fer el dinar de fi de cloenda d´aquest aniversari.

Tot un any resumit en un cap de setmana de bon rollo on cada vegada es consolida una paraula, una expresió, una manera de viure que és el GEAMM !!!!



12 comentaris:

iago rubio ha dit...

Uaaaaaaaaaaaaaaagt Juame, sense més paraules...creus q ho podrem superar??? Mola mola mogollon!!!Jo vull tornar a repetir-ho una altre vegada!!

RATAFIAIRE ha dit...

Inceibles les fotos.. i els videos!!
Jaume com tu dius, un cap de setmana increible!

Un petó molt gross a tots!

RATAFIAIRE ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Sí, Jaume i companyia...
Només cal aclucar els ulls per recordar-ho tot plegat i immediatament es dibuixa un gran somriure al meu rostre...
Som molt afortunats...
US ESTIMOOOO!!!

Anònim ha dit...

Ah!!
i Namasté...

Luisa, Jose A, Vanessa y Alfredo ha dit...

Hip hip hip...visca el GEAMM..
hip hip hip...visca en Jaume
hip hip hip...visca la organizacio

ya vale de hipss..que parece que voy..como algunos esa noche jejeje.

cuidaros family

Ester (de Gelida) ha dit...

Hola Geamm i FELICITATS pel vostre tercer aniversari! :)
Us volia fer una pregunta: El dia que ens vam trobar a la Desdentegada, l'Ester ens va comentar que hi havia unes vies llarges a Montserrat ben equipades i de grau assequible (fins a V+) per qui comença a fer llargues. No recordo de quines vies em parlava... Agraïria si m'ho recordeu o simplement que em recomanis alguna via facileta i sobretot ben equipada.. (amb paravolts i no massa allunyats).
De moment només he fet la Via del Carles (Gorro Frigi) i l'altre dia vaig pujar l'Elefantet per la Via de "Colorantes Permitidos" Molt xula, però anava de segon.. hi havia un llarg de 6b+ que si no hagués estat per l'acerada que hi vaig fer no hagués pujat...
En fi, si em podeu aconsellar una via facileta i disfrutona a Montserrat us ho agraïria!!!
Gràcies i seguiu trepant i publicant experiencies!!

Molt xules les fotos de Catellar de N'Hug! :))

Ther ha dit...

Bones Ester, Les vies que us vaig comentar són de l'Aries. Per exemple la 98octans (magdalena), o la Stromberg (gorro). Esteu molt fortes i estan més equipades que les vies que feieu l'altre dia. Si vols que en parlem o més info, envia'm un mail: esther.ariete@gmail.com

Ester ha dit...

Gràcies Esther!

me les miraré ja t'explicaré.. Ah! i no estem tant fortes.. he comprovat que amb via llarga el grau et baixa considerablement.. suposo que fins que t'hi acostumes...

Gràcies de nou!! fins aviat,
Ester

ferran ha dit...

increible la festa i podria dir mil coses mes...

i sobretot increible en jaume que fa que tot sigui tan maco
un petonet a tots
ferranet

Eva ha dit...

Res a dir que ja no s'hagi dit! Un altre cap de setmana inolvidable!! Jaume, gràcies per aquests videos que ens ajuden a recordar-ho...

Una abraçada a tots

sandra ha dit...

Des de principi a fi amb "gallina de piel": pel video, l'escrit i el record d'un cap de setmana im-presionant!!!!!!!
Us estimo