dimecres, 16 de setembre del 2009

L'Onze de Setembre al Pedraforca



En un cap de setmana tan senyalat com aquest, el GEAMM va decidir gaudir de la seva pròxima aventura a la emblemàtica muntanya del Pedraforca. L’organització va ser ràpida i poc estesa però al final vàrem sortir cap a les terres del Berguedà una bona colla.

L’Esther i la Carla vàrem començar l’aquaducte el mateix Dijous; els cama llargs i pinatells ens esperaven somrient sota les humides vesants de Gòsol. Quina boletada a l’hora de sopar!!

En Pere, la Sandra i en Tito van llevar-se abans que el sol, “ El Gran Diedre” ens esperava impacient i la tempesta de la tarda també. Així doncs desprès de muntar tendes al Càmpig de Gòsol, l’Esther, la Carla, la Sandra i el Tito vam aprendre ràpid què significa fer una gran clàssica a la cara Nord del Pedra; Mans glaçades, via compromesa i una bella escalada. Sort del nostre gran ( en sentit figuratiu ) Instructor que tot arreu ens acompanya i de la seva experiència ens ensenya.

La Família Muntasell no van ser tant matiners i junt amb la família Pérez van arribar a Sant Julià de Cerdanyola ja tocades les dues. Una bona tarda d’esportiva amb passets per a tots els gustos; vies de IV, V i fins i tot 6é van anar caient.

A la nit el millor, tots reunits a taula per a sopar, rialles i bon “ jalar” - Com ens cuida la Luísa !!! – Gràcies de nou!.

L’andemà desprès d’un esmorzar tranquil, l’Anna, en Pere Muntasell, l’Esther i la Carla, varem encaminar-nos cap a la cara Nord-oest del Pedra, - farem la Cívis Genís - li vàrem dir al del refu. Desprès d’una curta tartera amunt i una llarga recerca de l’arbre “mort” que ens havia de senyalar el peu de via, vàrem escalar el primer llarg. Els trons i llamps ens amaneçaven sorollosament i en concens de les tres noies vàrem decidir deixar per un altre dia els següents llargs, que des de la primera reunió tant divertits semblaven.


L’aventura de l’Alfredo, la Luísa i el seu fill Jose va ser una altra. Van disfrutar d’una bella caminada fins al Pollegó inferior del Pedraforca, descobrint nous camins mai trepitjats abans ... L’Alfredo els va conduir fins el cim, - Enhorabona companys!! -. El sol que va brillar al llarg de tot el matí va desaparèixer a l’hora de dinar. Va caura aigua, pedra i més aigua. La família Pérez van baixar la tartera de l’enforcadura del Pedra i xops però amb un somriure varen arribar a Gòsol.

I tots cap a casa. - Però aquí no s’acaba! -

En Pere Muntasell, l’Anna, la Carla, en Ferranet, en Pere Tutussaus i la Bàrbara ens vàrem reunir a casa l’Eva, on vàrem celebrar tot sopant el seu Aniversari.

- Felicitats Eva !! -


By Carla :-)