dijous, 7 d’octubre del 2010

MONTSERRAT VINYA NOVA (Sector Totxos)

Per circunstanciés varies durant dos Diumenges seguits membres del GEAMM hem anat a parar aquest sector d´escalada esportiva de Vinya Nova a Montserrat. Un Diumenge ... en Xavi, la Eli la Merijou i en Jaume perque preveien pluja tot Diumenge i ens varem arriscar anar-hi ... total aproximació 5 minuts i el Restaurant de Vinya Nova a tocar mateix ... si ens hagues plogut un bon ezmorzar ... però no va ser així el temps va acompanyar i varem poder escalar.




(VIDEO RESUM)



El següent Diumenge una bona colla del GEAMM anavem a fer el Cavall Bernat ... tots teniem molta il.lusió posades però ... el temps va estar en contra nostra i després de fer l`aproximació varem decidir tirar-nos enrera ... bona decisió. Que fem ??? Dons anem al sector Toxtos de Vinya Nova i savia decisió. Al vessant sud de Montserrat el día collonut !!!

Aquest sector, un grapat de vies de cinqué fantàstic per les nostres posibilitats, de força llargaría i d´una qüalitat de roca més que acceptable ens fà que ens oblidem de que teniem que estar pujant pel Cavall Bernat.





(en Bladé en acció)



(l´Alfredo i en Ramón ... sempre positius !!!)


(la Esther i en Ramón ... les lesions no poden amb ells)


(en Xavi i la Eli ... frikis !!!)


(la Merijou ... la recuperació)


MONTSERRAT (VINYA NOVA, SECTO TOTXOS)

APROXIMACIÓ: Desde el Bruc cal arrivar a la zona residencial del Bruc i anar a buscar per la part alta de la urbanització, a la seva dreta, la pista principal direcció Vinya Nova (cartells indicadors). Una vegada arrivem al restaurant aparcarem a l´últim parkin de sota. Alla deixem el cotxe i ens enfilem direcció les parets. Creuem una primeras cadena fins arrivar a una segona. Una vegada arrivem a una mena de corral que ens queda a mà esquerra, agafem un petit camí no gaire evident per la dreta per anar a buscar la paret. Uns 5 MINUTS !!!
ORIENTACIÓ: Est.