dijous, 10 de febrer del 2011

CÈLLECS ... ROQUES NOVES



Aquest divendres tenim intenció de visitar el sector "transmutacio" que en Mohahw donar a coneixer al seu blog. Aquest sector, situat entre la placa i el bronx ha estat equipat per uns companys de Montornes i Parets del Valles i ... promet moltílssim !!!


(VIDEO RESUM)

Però ... vaja ... hem deixo les resenyes que m´havia imprimit o sigui que ho haurem de deixar per la pròxima. I ara ... on aném ??




Com fà força fred, tocant els cero graus, decidim anar a buscar el solet, i la millor opcció Roques noves dons haviem deixat algun projecte pendent, això molacaracola, dues plaquetes fines finetes.
Una vegada arrivem al sector, hem encertat, el solet calenta de debó i ens permet despullarnos només una miqueta.




Ens hi fiquem a fer feina, les vies protagonistes son la "bicicleta 6a" i tot seguit la "muacata 6b" ... la primera cau, una via fineta de només dos bolts i la segona ... potser amb els passos més evidents però ... els passos surten però queda pendent l´encadene.

A la poca estona arriven la Carla i en Bladé ... ilu dons sobre tot amb la Carla fà temps que no escalem. Ells per feina ... dons no tenen gaire temps ... "fisureta 6a+" i el "desplom del marron 6a+/6b" son les protagonistes, nosaltres continuem amb la "sobregan 6a" i continuem per les seves.


Un matí intens, amb bona companyia i tocant roca que és el que importa. En Bladé i la Carla marxem com han arrivat, i nosaltres anem a fer un menu al "PALOMARES".

CÈLLECS
ROQUES NOVES