dilluns, 16 de setembre del 2013

TORNEM ALS ORIGENS ... 5 ANIVERSARI GEAMM



ALBERG CASES ALTES DE POSADES
Ctra de la Llosa del (C-462) PK 17. Navès.
Solsonès, Lleida.

CAP DE SETMANA 9-10 DE NOVEMBRE DEL 2013
PREU MITJA PENSIÓ 35 Euros
(PAGAMENT PER ADELANTAT A  L'EVA OLIVERAS)


Dons si ... ja tornem a preparar la nostra díada especial, el nostre aniversari i aquest any un número molt especial, el que fa cinc. Tot i que últimament no ens veiem tot allò que voldríem estem segurs que aquest cap de setmana serà la gran retrobada de la família GEAMM.
Segur que si tanqueu els ulls recordareu el primer aniversari GEAMM que varem celebrar al Solsonès ... segurament el que tothom recorda amb més il.lusió ??? dons per això volem que aquest sigui especial i per això hem decidir tornar a la mateixa casa ... segurament a tothom ens vindran bons records, la paella de la Luisa, les probes de la Gimkana, el primer audiovisual, la festuki  ... els extintors d´en Ferran, les activitats del dissabte ... uf quins records.

Dons ara toca animar-se tots plegats i tornar-nos a juntar. Ara la familia és més gran, han nascut molts nens, gent que ha conegut la seva mitja taronja i com no també nous companys i tots plegats seguim formant el GEAMM ... qui ens ho hagués dit.

Aqui teniu una mica la programació del que serà el 5 aniversari ...tornem als orígens.


DISSABTE 9 DE NOVEMBRE

MATI .
Activitats vàries. Escalada esportiva, via llarga, senderisme, btt ...
Depenen de les activitats que vulgui fer la gent podem quedar a la mateixa casa i fer-la servir de camp base. Ja sabeu que es pot practicar de tot.

TARDA/VESPRE
Arribem a la casa on ens podrem dutxar i ocupar les habitacions, recordeu fer fer una ullada al reglament de la casa. Cal dur sac de dormir i tovalloles.

NIT
Sopar 5 aniversari Geamm. Aquesta vegada tenin mijta pensió o sigui que ... no cal portar res pel sopar. Ara només toca disfrutar del sopar de germanor.
Després de sopar i del sobretaula farem un KARAOKE ... només cal deixar-se anar i disfrutar. Portarem roba i complements per personalitzar les actuacions ... serà xulíssim !!!!
També recordar-vos que si algú vol pasar algun audiovisual de les vacances serà benvingut, de totes maneres intentarem fer l´audiovisual de cada any ...
I per acabar la nit ... festuki !!! esperem que en Bladé pugui vindre, ell sempre ha sigut l´esperit de la festa i sense ell ... no seria el mateix.

DIUMENGE 10 DE NOVEMBRE

Matí. Esmorzar 5 aniversarí GEAMM ... un bon esmorzar per començar el día, tot aquell que pugi llevar-se !!!
Activitats. Estem organitzant una sortida amb kayacs per l´embassament de la Llosa, pot ser molt maco. Farem un doodle per veure la gent que està interesada. I si no, pasar el matí junts.

MIGDIA: DINAR ... tots aquells que es quedin a dinar que portin alguna coseta per fer un dinar informal o sempre hi ha la opcció de demanar el dinar a la casa.

PD (Aquell que vulgui fer nit de divendres haurà de posar-se en contacte amb la casa i parlar-ho personalment, existeix la possibilitat)


I per anar fent ambient aquí teniu els vídeos de tots els aniversaris !!!



(PRIMER ANIVERSARI GEAMM )



(SEGÓN ANIVERSARI GEAMM)



(TERCER ANIVERSARI GEAMM)




(4 ANIVERSARI GEAMM)



... i aviat tindrem el 5 aniversari GEAMM !!!!