dissabte, 27 de novembre del 2010

FERRATA PEÑAS JUNTAS (OSCA)

... aquesta ferrada va ser equipada a l´any 2007, potser no és una ferrata espectacular, però val la pena visitar per complementar una jornada de muntanya"




Aprofitem que estem a Osca i ens apropem fins la població de Bierge, a mig camí d´Alquezar i Rodellar i més concretament està situada al riu Isuala, un reconet maquíssim !!!


(VIDEO)

Una vegada arrivem a la població només entrar al poble trobem un planell indicador de tots els punt intersants a visitar inclós la ferrata. Un punt positiu pel poble que tot visitant agraeix !!!



Una vegada fem la aproximació amb el cotxe, fem una volteta a les besties i ens equipem per fer la aproximació a peu en poc menys de 3o minuts.







Una vegada superem els ponts arrivem a una segona part on consisteix en superar una de les dues "peñas" que li donen nom a la ferrata. Aquest tram vertical però sense cap mena de dificultat ens fa arrivar fins a dalt on tindrem bones vistes al tram que hem recorregut.



Una vegada finalitzada la jornada ferratera ens arrivem de camí a Bierge fins el mirador d´ocells ... llàstima que de ocells ... rés de rés.

FERRATA PEÑAS JUNTAS (Osca, Bierge)



SITUACIÓ: Bierge
DESNIVELL: 80 METRES. HORARI: 1 hora 45 minuts
DIFICULTAT: Baixa
EQUIPAMENT: Escalons, cable,cadenes i ponts
OBSERVACIONS: visitar Bierge, Alquezar i Rodellar