divendres, 6 d’abril del 2012

Et durem més que mai als nostres cors, Mure


(Sadernes)
Sense paraules !!! Quin fart de riure aquell día !!! Gràcies Pere per fer-me arrivar aquest video que el tenia bloquejat !! A disfrutar-lo !!!!





(MOntserrat, Gorros)
Amb en Diego, el meu company de la feina, desde el primer día varen tenir una relació intensa . En Diego sempre ho ha dit, ... el Mure es especial, con el poco tiempo que hace que lo conozco y se hace querer ... i ja tenia raò.
(Monogràfic d´es lada artificilal)
Aquí varem coneixer al Mure, jà desde el primer día ens varem donar conte que era especial. Encara m´enrecordo de la entrega dels diplomes del discurs d´en Ferran ... que guais !!!
(Via "Esperó dels Llops" (la garrotxa)
Aquella jornada vaig tindra la sort de compartir amb la Natalia i en JOsep un día inolvidable. Una via, una aproximació, les vistes, tot plegat va ser maco. També varem tindra la sort de coneixer una cordada de tres persones maquíssimes. Al final de la via varem fer el ball de l´indio pel nostre tercer aniversari. Gràcies pèls records.
 ... a Montserrat a Gorros disfrutant a tope !!!!
 Céllecs, la nostra escola veina sempre hem tingut bon moments, el granit del MARESME !!!
 La primera via d´en Diego i en JOsep, a la Magdalena inferior i la anomenada "la que hi faltaven els espits ... bons records !!!