dimarts, 8 de juny del 2010

ROC FITER (Reequipament)


El Roc Fiter és un gran bloc de granit situat a la població de Cànoves, al costat mateix del cami que ens porta a l´embassament de Vallfornes. De petit pujava sovint amb bicicleta a banyar-nos al riu amb els amics i sempre l´havia tingut molt present però ... qui em diria que un día, força llunya, tindria la sort de descobrir la escalada i més tard ... poder reequipar la seva antiga ferreria i més tard ESCALAR-LA !!!
Dons això ha sigut gràcies en Pere !!!!







(VIDEO RESUM)

... una trucada i ... "dimarts estigues preparat amb l´equipament d´escalada que et tinc preparada una sorpresa !!"

Dit i fet ... a les 13.45 es presenten en Pere i en Bladé i ens porta al Roc Fiter. L´entorn, un privilegi, primer perque està molt aprop de casa meu i després ... el riu a tocar la pedra i enmig de plena natura.
De fet, en Pere, amb el seu projecte d´anar a equipar al Montseny, la última vegada i degut al temps es varen decantar per aquesta roca i varen reequipar dues vies de placa força atractives. Això si ... tenim feina en netejar-les dons estan força brutes. Agafem trastos, ens enfilem, corda fixe, parabolts, broques ... i al moment jà estem foradan la roca i parabolt per aquí, parabolt per allà i al final ens surt una via d´escalada artificial que ... HAUREM D´ANAR A PROBAR !!!








Aquesta ha sigut la primera experiencia en aquest fantàstic món del reequipament per en Blade i en Jaume i apartir d´ara ... unes noves expectatives ... obrir una nova via i equipar-la !!!! Aquell qui vulgui vindre a fer feina o probar les vies ... ja sap !!!


ROC FITER
(CÀNOVES)




(1. CÀNOVES 2. ROC FITER 3. EMBASSAMENT VALLFORNES)