dimarts, 8 de juny de 2010

ROC FITER (Reequipament)


El Roc Fiter és un gran bloc de granit situat a la població de Cànoves, al costat mateix del cami que ens porta a l´embassament de Vallfornes. De petit pujava sovint amb bicicleta a banyar-nos al riu amb els amics i sempre l´havia tingut molt present però ... qui em diria que un día, força llunya, tindria la sort de descobrir la escalada i més tard ... poder reequipar la seva antiga ferreria i més tard ESCALAR-LA !!!
Dons això ha sigut gràcies en Pere !!!!(VIDEO RESUM)

... una trucada i ... "dimarts estigues preparat amb l´equipament d´escalada que et tinc preparada una sorpresa !!"

Dit i fet ... a les 13.45 es presenten en Pere i en Bladé i ens porta al Roc Fiter. L´entorn, un privilegi, primer perque està molt aprop de casa meu i després ... el riu a tocar la pedra i enmig de plena natura.
De fet, en Pere, amb el seu projecte d´anar a equipar al Montseny, la última vegada i degut al temps es varen decantar per aquesta roca i varen reequipar dues vies de placa força atractives. Això si ... tenim feina en netejar-les dons estan força brutes. Agafem trastos, ens enfilem, corda fixe, parabolts, broques ... i al moment jà estem foradan la roca i parabolt per aquí, parabolt per allà i al final ens surt una via d´escalada artificial que ... HAUREM D´ANAR A PROBAR !!!
Aquesta ha sigut la primera experiencia en aquest fantàstic món del reequipament per en Blade i en Jaume i apartir d´ara ... unes noves expectatives ... obrir una nova via i equipar-la !!!! Aquell qui vulgui vindre a fer feina o probar les vies ... ja sap !!!


ROC FITER
(CÀNOVES)
(1. CÀNOVES 2. ROC FITER 3. EMBASSAMENT VALLFORNES)

8 comentaris:

Alfredo ha dit...

Oleeee!! a los 2,al Ors y Blade se os ve que os ha gustado lo de reequipar vias, el otro que iva con una camiseta de color naranja,
que no hacia nada de nada, solo miraba, que es el encargado de la obra??


cuidaros

sandra ha dit...

Moltes felicitats nois, ara només falta que ens porteu a provar la vostre primera via. Per cert, qui era el de la samarreta taronja Geamm? No vam dir que era una samarreta exclusiva, només per gent important?
Sandra

Mohawk ha dit...

Sotirà en lliure o és llis total?

Bona feina fieres!

Ana ha dit...

Molt bé a l'equip reequipador del Geamm. Ja anirem a provar la vostra via, però...esteu segurs que no cauran els parabolts....? (je, je, je)

Unknown ha dit...

Ole ! La primera via GEAMM? o com l'anomanareu ?

Jaume! aviat les ressenyes del sector al blog, no ?

Molt xulo el vídeo d'equipament de la nova via!.

Roque ha dit...

Molt bones, estic en procés de canvi de vivenda i me'n vaig precisament a Cànoves, en Mohawk m'ha passat el vostre enllaç.
Ja tenia clitxat aquest roc però amb el nou equipament segur que l'aniré a provar.
Salut.

JAUME ORS ha dit...

... dues vies de placa (grau s´ha de provar) ... una d´artifo ... i la resta s´ha de reequipar, en lliure però picarà !!!

JAUME ORS ha dit...

... dons ROQUE ... jo visc a S. Antoni (Can Miret) quan vulguis quedem. (ujamaors.blogspot.com)