divendres, 24 de setembre del 2010

... ESCAPADA AL MONTSANT




Una escapadeta d´un parell de dies per la zona de Montsant amb en Diego i la excusa perfecte per coneixer aquesta fantàstica zona on celebrarem el segón aniversari del GEAMM ... d´aquesta manera aprofitarem i farem un ullada a un parell de cases i escalarem, ferratagarem,caminarem ... i vistarem !!!!! i tot en dos dies.



FERRATA DE LA TRONA


(VIDEO RESUM)





Aquesta ferrata ja la coneixem un quants del GEAMM quan varem fer la sortida multiaventura a la serra de Prades i com ens venia de camí la anem a fer en un no res amb en Diego. Mai ... encare que hagis fet una via, una ferrata, mai hi ha una repetició igual, per la companyia, per que la trobas diferent ... per que descobreixes reconets nous ...







LA MUSSARA





Una vegada fem la ferrada, ens acostem al poble abandonat de la Mussara, amb vistes increíbles a Tarragona i a tots els pobles veins. Dir que estan fent una feina bona en recuperar aquest espai amb planells informatius per tot el poble.








AVENÇ DE LA FEBRÓ

Aquest llóc ... també visitat pel GEAMM l´any passat és un llóc diferent, que impresiona quan arrivas ... no t´ho esperas ... impresiona la primera vegada, la segona i vagis les vegades que vagis. Una visita que la pots fer en una hora o ... perdre´t pels seus passadisos durant hores.






SIURANA

Després de visitar també la població de Prades ... arrivem a Siurana. Deprés d´una visita curta pels seus carrerons i amb vistes al pantà de Siurana ens dirigim algun dels seus sectors per escalar en aquesta escola de ... frikis !!!!








Allà coneixem a una parella d´alemanys i ens recomanant alguna de les vies més maques dels sector que visitem.










FERRATA MORERA DE MONTSANT



(VIDEO RESUM)


Dijosu al matí ... ens costa llevar-nos però ens espera la ferrata del Montsant ... en un entorn privilegiat no ens la podem perdre i aixó ho fem.

I de fet ... ens sorpren de valent ... tant per la seva situació com l´itienrari que buscar els racons més macos de la paret i sens dubte on agafa protagonisme el seu pont que creua d´una agullo a la paret.
















... i així acaba la nostra escapada d´un parell de dies per aquestes terres del Priorat !!!! Bye.