dimecres, 28 de juliol del 2010

9 TRIATLÓ MALGRAT DE MAR

Aquest Diumenge una petita representació del GEAMM va participar al 9 triatló de Malgrat de Mar, una prova popular on molts de nosaltres varem ... descobrir aquesta variant esportiva on es convina la natació a mar, la bicicleta de muntanya i el correr.


(VIDEO RESUM)

El resultat ... una prova de resistencia on posem a proba el nostre cos, el nostre cor i la nostre ment !!!






Ens trobem a les 8.15 al passeig marítim de Malgrat. En Pere, la Bàrbara, la Esther, en Iago en Sergi i en Jaume i com no ... el suport de l´Amalia amb la Jana, la Carol la dona d´en Iago i els pares d´en Tutu. Nervis pels primers que ho fem i més tranquils els que repeteixen però la il.lusió present en tots nosaltres i un color ... el taronja del GEAMM !!!



400 participants ... 400 bicicletes ... 400 banyadors ... 400 parells de sabates per corre ... 400 gorros ... 400 ulleres ... i 400 palpitacions per segon dels nostres cors !!!


A les 9.15 es dona la sortida a la sorra per anar a buscar l´aigua. No es podeu imaginar les sensacions que dona, tota aquella gent deixant enrera un nuvol de pols per de cop i volta entrar a l´aigua fent d´aquesta una autentica olla a pressió !!!


(la Esther ... la primera noia en sortir de l´aigua !!!)

(... aquí tenim en Pere en un primer pla !!!)

Tot acabant els 500 metres nedant agafem les bicicletes i després deixar enrera el passeig marítim ens enfilem direcció la serralada litoral guanyant els 300 metres de desnivell amb ràmpes del 18% per tot seguit per amples pistes i petits corriols tornar a la població de Malgrat.
(la Esther i en Jaume arrivant al final de la cursa)
Per finalment arrivar una altre vegada al passeig i una vegada deixant les bicicletes al seus "boxes" afrontem la última etapa de la prova ... els 4 kilòmetres corrents tots ells pel passeig marítim i així finalitzan aquest triató que una vegada més ... el GEAMM a tornat a deixar un granet de sorra !!!