dijous, 21 de maig del 2009

Perill perill... viborilla a Malanyeu!!!!

Data: Dissabte 16 de Maig del 2009
Víes: E-Pirimountain i Francesc Sunyol
Fa unes setmanes l'excusa, ejem ejem, no va colar, ho tornaré a provar: " Viborilla... vols que fem cordada junts demà?..." Accepta, doncs aixins serà.
Sortideta Geamm de "que feliços que sóm tots" a Malanyeu. Farem la "E-Pirimountains" Vè obligat ben assegurat, " va, puja tu de primera els 2 primers llargs" i per dins penso "aixins et miro el culet", el culet de l'Esther, perquè EL CULET en majúscules tots sabem que solament n'hi ha un.
L'entorn de Malanyeu em sorprén, està tot tan verd, i qui em sorprén encara més és l'Esther, com ha evolucionat, carai que bé que puja, va sobrada!! però... quina mania en volguer agafar tant les presses ! qué no són billets de 500 euros! un petit consell.. al 4art i Vè grau les presses no s'agafen, las tens que tocar i fer una mica de pressió, i els peus es recolçen, no cal clavar-los a cap lloc, i sobretot pensar en la roca i mai en els seguros.
La pedra és com la noia que t'agrada, quan la veus i la saludes, l'agafaries i li faries un petó, però no pots.. sense que ella se n'adoni li posses suaument la mà sobre l'espatlla, solsament la toques, però per uns moments és teva, li fas dos petons que et fan feliç, no he arriscat gens, pero la meva confiança i motivació eran extremes. Aixins escalo pel 4art i Vè grau.


A l'últim llarg posso una miqueta a prova a l'Esther, és 6è grau, no posso alguna cinta, aixins no podrà fer A0, al principi, ummm... creia que s'enfadaria, però no... va dir " no tibis gens que probaré de fer-ho sense ajuda", molt bé, aquest esforç tindrà recompensa. Una bona abraçada al cim i com estem tan contents vem deixar constància amb paraules al llibre de piades de lo bé que havia anat tot.

Com tenim ganes de fer una segona via, fem la "Francesc Suñol", no escoltavem cap ocell, solament els crits d'alegria de la Charlie, és una happy.

Has sigut una bona companya de cordada viborilla, repetirem?
I com m'he portat tan bé, aquesta nit per dormir tinc una plaça reservada al meu hotel particular de 1000 estrelles, era l'únic client, el més privilegiat, el preu... inaccesible per molta gent, il.lussió, cal molta il.lussió, i jo d'això en tinc molta...
Gràcies a tots per tot

Ah! ....la piada del pedra un altre dia, aquella serà tècnica, i ara enviaré un mail a una persona perquè em possi bé les fotos, així tothom creurà que ho ser fer tot solet

Ferranet

SORTIDA A MALANYEU (Cordada a la via "Badalona"


Aquest cap de setmana torna a ser especial ... vaja ... com sempre. D´un bon principi l'intenció de dissabte era anar a atacar el Pedraforca, però al final ens decidim anar molt aprop, a Malanyeu, de fet, desde allà els nostres ulls poden divisar la silueta tan especial d´aquesta muntanya. No anem al "Pedra" dons som moltes cordades i com no tenim als nostres estimats "Pere" i "Sergi" decidim deixar-ho per el diumenge (encara ens costa anar solets!!!).


(VIDEO RESUM).



Una vegada fem un bon esmorzar a la fonda, decidim les cordades i les vies.





Per l'ocasió la nostra cordada serà especial. Per una banda, coincidim l´Alfredo i en Jaume, que feia temps teniem de tornar a compartir via (la última vegada desde el curset a Vilanova) i per una altre banda ... tenim a la Gésica que serà la seva primera via llarga !!!



(Preparant el material)

Escullim ... la via "Badalona" (135 mts, VI, dificultat màxima V+) ... serà un bon repte per els tres. Per una banda l´Alfredo i en Jaume comencem a ser autònoms i per una altre banda tindrem a la Gésica al nostre costat a qui haurem d´anar ensenyan tota la tècnica de l'escalada clàssica. Això sí ... de ben aprop al Gorka (la seva parella) ens anirà animant.



(La Neus i en Ferranet)
Una vegada tota la colla arribem a peu de paret nosaltres anem en busca de la nostra via. Una vegada la trobem és qüestió de preparar tot el material.


L1: (45 mts, V+) El primer llarg l´obra en Jaume, un primer llarg ... molt llarg on realment és llarg i sostingut amb bona qualitat de roca. Ben equipat però no està de més posar algún "cacharrillo". Patin "lo meu" arribo a la reunió i ara és hora dels meus companys. Comença la Gésica, que en tot moment és animada per l´Alfredo. També pateix una mica, però tot aixó arriba a la reunió amb força alegria dons és el seu primer llarg.




(L'Eli i el Xavi)


Tot seguit l´Alfredo i ens reunim a dalt. De mentres he disfrutat d´en Xavi i l'Eli a la via del costat.




(Primer llarg)


L2. (30 mts. V-). Aquest llarg l´inicia l´Alfredo, aprofitant també la bona roca per posar algun "cacharro". Aquest segón un pel més curt i amb algun tram herbós també és força maco. Hi ha un pas un mica delicat en una mena de diedre curt. L´Alfredo s´en surt de meravella. Ara li toca a la Gésica i al Jaume. La Gésica una mica tocada físicament demostra la seva fortalessa de "coco" en tot moment i arribem plegats a la reunió.





L3. (20 mts. V-). Aquest llarg de transició només té la sortida agradable per fer cim de la vía sense cap mena de dificultat. Una vegada a dalt tots tres ens fem una abraçada per celebrar per sobre de tot ... la primera via clàssica de la Gésica!


Ara toca disfrutar de l´increïble paisatge de Malanyeu.






Felicitats Gésica !!!


(Tercer llarg)



En tres ràpels per la mateixa via filnalitzem aquesta bonica jornada.




Tot seguit ens reunim amb els nostres companys per anar acabar la festa a peu del Pedraforca amb un bon sopar !!! Fins la propera.