dimarts, 14 de setembre del 2010

Cap de setmana a Montrebei...

Aquest cap de setmana la família Lugo-Pau-Tutusaus-Ruiz ha fet un mini-stage per la Noguera...

Aprofitant la California, la nit de divendres a dissabte la vàrem passar a la Serralada de Cap de Ras, gaudint d'una espléndida nit estel.lada i d'una sortida de sol espectacular.





Al matí, excursió a Mont-Rebei...quin tute!

Vam triar l'itinerari de Corçà a Mont-Rebei ...uns 7 km d'anada i amb un desnivell de 400m... que la Jana va fer dignament a l'esquena del seu pare i del seu tiet!

Vistes de somni del congost, parets verticals i extraplomades, el camí escarvat a la roca, solet, aigua... no ens podem queixar!



Bé, potser massa solet el que va fer que els nois decidicin fer la tornada sols i que les tres noies s'esperessin tranquilaement tot remullant-se al riu!

Quina tornada, però! ... per fer-la més ràpida van decidir córrer una estona... però entre la calor, el desnivell que calia superar de nou i l'entrepà de pernil rodolant per l'estòmac.... la "pàjara" estava garantitzada!.... tot i això encara van poder escurçar força el "timing"...

La sorpresa va ser que de Corçà (on teníem els cotxes) fins a Pont de Montanyà (on teníem les dones) ens quedava una "volteta" de 65 km d'anada i 65km de tornada!

Així que entre la pallisa de l'excursió més la pallisa de cotxe més la calor que feia.....el projecte d'escalar l'Esperó Badalona el diumenge es va convertir en una passejada suau i en un bany a Sant Llorenç de Montgai acompanyat d'un bon apat al Restaurant El Mirador del Llac....

Tot plegat un cap de setmana ben complert!

Aquí us deixo un recull de les millors imatges...