diumenge, 14 de juny del 2009

CALELLA ... SOL, AIGUA I ... ESCALADA !!!

(VIDEO RESUM)


Avui dijous la Cris ens ha fet una proposta diferent ... anar a escalar al rocòdrom de Callella situat al pont de la N-II a la entrada de Calella. No està malament, pendre una miqueta el sol, fer uns banyitos, uns gelats i com no ... escalar !!!


Per la ocasió ... la Cris, la Aina (amiga de la Cris i ... futura membre del GEAMM), en Ferran, en Carles, la Carla i en Jaume.
Quedem a les 16.00 i allà ens trobem sota un sol radiant i una mar fantàstica. Que fem ??? Fora les samarretes i ... a escalar !!!
(En Carles i la Cris)
En Carles i en Jaume es posen a obrir les primeres vies mentres la resta es decideixen per fer un banyito i pendre el sol, però tot seguit no poden aguantar la tracció del muro i s´enganxen amb nosaltres. Després d´unes quantes vies tornem a la sorra a peu de les vies i ... un altre banyito per relaxar-nos. A mida que va caient el sol l´espectacle és fantàstic ... varies cordades pujar per tot l´ample de la paret quan ... s´acosta un noi i ...
" ... vosaltres sou del GEAMM ??? ... és que us segueixo através del vostre blog ... felicitats !!!
" ... dons ... si !!!!"


La veritat és que cada vegada podem dir que estem molt orgullosos de pertanyer aquesta gran família que es diu GEAMM i de fet no fà encare un any que hem nascut.(La Aina)
Després de fer una petita xarrada amb aquest company disfrutem de la nostra companyia fins última hora de la tarda. Segur que hi tornarem !!!(En Carles)

SITUACIÓ: Calella
ACCÉS: Per la N-II de Barcelona a Girona avans d´arrivar a la poblacio de Calella sota mateix del Faro.
ORIENTACIÓ: Surest.
ALÇADA: 10 a 22 metres.
ROCA: Formigó amb cantos picats i presas artificials.
OBSERVACIONS: Posibilitat de fer pràctica de "artificial" i ... fer un banyito !!!