diumenge, 17 de maig del 2009

GELIDA (Sector Font Freda)



Avui Dimecres, la Carla, en Ferran i en Jaume van a frikejar una miqueta a Gelida. Per la ocasió han triat les vies del final a la dreta on tenim algún projecte, especialment la Carla, un 6b "guapíssim" força, força llarguet !!! ... el millor de tot ... que en Ferran s´està tornant un "frikkiii" i això és perillós.



Sortim de Mataró a les 15.15 i a les 16.00 arribem a peu de la "Font Freda". Un paratge meravellós per estar tan aprop de Barcelona. Aigua per a tot arreu i llàstima del "ronroneig" de les desbroçadores. Una vegada arribem a peu de via ... som-hi !!!!
Més tard arriben una parella molt maca i més tard un altre amb un "lasy". Bons companys.




Comencem per escalafar en una via de diedre força xula (5a) per continuar amb un 6a+ on el pas està en un sostret.







Tot seguit ... el gran projecte ... un 6b xulo de veritat on el pas està en una petita sortida de sostret, on després d'agafar-se a un tridit i a un pas llarg. Bé ...tan la Carla com en Jaume surten del pas al segon intent, però ... ja el tenen gravat al seu "disc dur" per la propera vegada.



(en Jaume al 6b)



(la Carla al 6b)
De mentres en Ferran monta un 6c i al segon pegue se´l treu ... fàcilment !!!
(En Ferran al 6c) Un altre dia de felicitat compartida, xerrades, riures i ... companyerisme !!!! Fins la propera companys.
SITUACIÓ: Gelida (Barcelona)
APROXIMACIÓ: Desde Gelida sortir direcció San Sadurní d´Anoia, i sense arribar a sortir del poble agafar a mà esquerra una pista forestal direcció la Font Freda (retols ben visibles). Una vegada arribem a la font verda deixem el cotxe. Baixem fins la font i tot seguit amunt fins arribar a un camí principal. El prenem a mà dreta on ens portarà directa a la base de la paret, on escollerim els sectors.
ORIENTACIÓ: Sud i Sudoest.
ROCA: Caliza