dilluns, 6 de setembre del 2010

RUTA DE LES AMETLLES A CARDEDEU

Avui toca sortide betetera pels voltants de Cardedeu. De ametlles no en trobareu ... però si més no va ser la anecdota del día. Allà quedem en Ramón, l´Alfredo, la Esther, en Josep i en Jaume. Canviar d´aires sempre és bó ... que tot no sigui el Maresme i així donem una oportunitat de fer-lis coneixer aquests raconets a tocar del MOntseny
Total ... uns 23 kilòmetres de ruta força fàcil i planera, per pistes forces amples i com no ... algun corriol que ens farà posar a proba les nostres habilitats a sobre de la bici i si no ... pregunteu-li al Josep !!!! (no us perdeu la secuencia al video)




(VIDEO RESUM)







Una vegada sortim de Cardedeu desde el nostres punt de trobada a la plaça de la creu només entrar a Cardedeu, ens enfilem cap el bosc de Can MOntells on jà disfrutem de les vistres privilegiades de la població de Cardedeu. Entre xerra que te xerra anem explican anéctodes del cap de setmana, com no. Anem fem pistes fins arrivar als bocos de Can Jou per tot seguit trencar a mà esquerra per anar a buscar la serra de Sant Hilari, allà ens espera una visita curta aquesta fantàstica Ermita on tots el Cardedeuencs fant la aplec de Sant Hilari el primer Diumenge de gener.


Tot seguit anem a buscar la costa de Can Diumeró que es situa paralel a la carretera de Cànoves, i una vegada creuada aquesta, ens enfilem direcció la hipica de CAn Tramp. Arrivem a la urbanització de les Pungoles, ja terme municipal de Sant Antoni de Vilamajor i creuan-la ens anem a buscar la carretera de Cànoves a S. Antoni de Vilamajor. La prenem i després de circular uns 500 metres prenem una pista a mà esquerra cap al Roure de Can Bacs on disfrutem d´aquesta meravella. Ens enfilem amunt per anar a bucar la població de S. Pere de Vilamajor on una vegada arrivem al nucli urbà, prenem una petitíssima pista o corriol que ens durà fins a S. Antoni de Vilamajor i allà, amb el rellotge guanyant protagonisme, direcció Cardedeu per la serra d´en Castellar fins arrivar a la urbanització del Fou i tot seguit arrivar a Cardedeu al centre del poble.







(el muret no de premia de dalt sino de la esglesica de S. Pere de Vilamajor)

FEM UNES AMETLLES I UNES BIRRES ???? - diu l ´Alfredo.



Bé ... el cambrer al seu rollo i després de insistir entre birra i birra ... de ametlles rés de rés i si no veieu la foto !!!!
Bé ... una sortideta light, no en kilòmetres però si en intensitat !!!!












CARDEDEU-S. HILARI-LES PUNGOLES-ROURE DE CAN BACS-S.PERE VILAMAJOR-S. ANTONI DE VILAMAJOR-EL FOU-CARDEDEU



(23 kilòmetres aproximadament)