dissabte, 26 de maig del 2012

HOMENATGE / AGRAÏMENT DE LA FAMILIA D'EN MURE


Volem agraïr a totes les persones que ens esteu acompanyant en aquests moments tan difícils, per la defunció del nostre fill JOSEP MORERA CORDOBA (MURE).
Gràcies per el vostre suport, per les vostres paraules tan sinceres, per fer-nos sentir la vostra calor.
Gràcies als companys de muntanya, als seus amics, als seus companys d’estudis, als seus companys de treball...un milió de gràcies a tan i tantes persones que heu compartit algun moment amb ell.

Sabem que va ser molt feliç d’haver estat envoltat de tantes i tan bones persones. La seva vida ha estat curta però molt intensa, per tant efecte rebut de totes les persones que l’heu envoltat.
Heu estat tantes persones les que ens heu recolzat que ens és impossible agrair-vos-ho personalment.

Els Seus Pares, Germana i Familia.

Queremos agradecer a todas las personas que nos estáis acompañando en estos momentos tan difíciles, por el fallecimiento de nuestro hijo JOSEP MORERA CORDOBA (MURE).
Gracias por vuestro apoyo, por vuestras palabras tan sinceras, por hacernos sentir vuestro calor.
Gracias a los compañeros de montaña, a sus amigos, a los compañeros de estudios, a sus compañeros de trabajo,,,,un millón de gracias a tantas y tantas personas que habéis compartido algún momento con él.

Sabemos que fue muy feliz de haber estado rodeado de tantas y tan buenas personas, su vida ha sido corta pero muy intensa, por tanto cariño recibido de todas las personas que le habéis rodeado.
Habéis sido tantos y tantas las personas que nos habéis apoyado y nos estáis apoyando que nos es imposible agradecerlo personalmente.

Sus Padres, Hermana y Familia.

VA PER TU MURE!!!