dilluns, 24 de gener del 2011

ANIÉS-ERMITA VIRGEN DE LA PEÑA (OSCA)


Diumenge 9 de febrer. Aquesta ruta força espectacular i molt aprop de la ciutat d´Osca, val la pena fer-la, per la bellessa de l éntorn, per la ermita dita, i també per la fauna, en aquest càs els "buitres" que ens acompanyan tota la excursió.´


(VIDEO RESUM)

Una vegada entrem a la població de Aniés ens dirigim pel carrer princiapal del poble fins la part alta on trobem una mena de bassa, allà deixem el cotxe.
Apartir d´aquí, el camí és evident, direcció cap a les parets i fins i tot podem veure la ermita, enganxada a la roca com si volgues caure.




Una vegada arrivem a una cruilla, prenem el cami de la dreta, amb la indicació de la "Ermita de la Virger", un PR 110. A la esquerra deixem el PR 109 de la Paúl, que serà per on tornarem.




Ara jà només hem de continuar amunt seguint les indicacions fins arrivar a la ERmita amb unes vistes increíbles. Això si, si voleu visitar la ermita heu de demanar la clau al poble que creiem que val la pena ... nosaltres no ho varem fer.





Una vegada disfrutem del paisatge i com no ... dels buitres que volen amb certa amenaça cap als gossos, decidim no trigar gaire més i marxar.
Sortim per dalt deixant la Ermita a sota nostra i amb tendencia direcció Oest resseguim la pista que ens durà a pendre el PR 109 fins arrivar al poble.

Una ruta maca, sencilla que en poc menys de 3 horetes ens fa gaudir d´aquestes terres que cada vegada hem sorprenen més.





ANIÉS-VIRGEN DEL CASTILLO
(OSCA)