dissabte, 29 de maig del 2010

ROCO CANET ... AL CAPVESPRE.


COINCIDIR: Coincidir per atzar dues o més persones en un lloc.


Això és el que va pasar l´altre día, per una part jo vaig quedar amb els cosins de la Merijou que s´estan inician a la escalada i per una altre part en Josep Murera que va quedar amb un amic seu i ... allà ens varem trobar sense saver-ho i ... tot plegat feia dos dies que haviem estat escalan junts !!!
Vinga material fora i ... amunt i avall ... varem començar a tibar de valent en Ruben i la Cris ja de bon principi demostran que això de la escalada és per ells i varen disfrutar moltíssim !!!






















L´altre cordada d´en Mure i el colega també no deixan cap pressa de mà descansar fins que la nit comença a guanyar terreny quan ells decideixen arreplegar i marxar ... però nosaltres no ... treiem una fitxa de la llum i ... es torna a fer de dia per moments ... i el monolític de pedra torna a agafar un protagonisme impresionan sota la foscor de la nit.






ROCÒDROM DE CANET DE MAR


SITUACIÓ: Sortida per la Autopista, baixar cap a mar, agafar mà dreta i jà es pot veure. Seguir indicacions a mà dereta.
ACCÉS: LLiure. Possibilitat d´escalar de NIT doncs hi ha instal.lació de llum que funciona amb Fitxes: a comprar a l'ajuntament, 1€=1fitxa=1hora de llum, s'ha de presentar el carnet de federat o el de soci del GEC).
ORIENTACIÓ: Totes.
ALÇADA: 12'40 metres i 120 m2. 16 Vies. Desplom: 3'50 mts.
MATERIAL ROCÒDROM: Monolit de resina exterior. Desploms, plaques, diedre, aresta i fisures.
OBSERVACIONS: Possibilitat d´aparcar al costat del rocòdrom. Bancs i taules, Papereres, una petita aixeta (aigua no tractada), il.luminació nocturna. La platja queda a 10 minuts. La zona, al parc de Vilaflora, es tranquila i practicament sense transit..SISPLAU: L'acces al rocodrom de Canet es lliure, ajudeu-nos a mantenir-lo com està. Si veniu amb gossos penseu que sovint hi ha canalla, procureu que facin les seves coses fora del recinte, hi ha espai de sobres. Si sou fumadors, sisplau, no tireu les culilles a terra

2 comentaris:

Montse ha dit...

eiii!!! jo també hi vaig ser l'altre dia!!! i què bé que s'hi estava!!
mmm, a més, ens va caure la lluna plena i a dormir a la platja :)
apa, nois, continueu tibant força!!

Alfredo ha dit...

Ostrasss xabal..el finde casi no se te ve el pelo, pero entre semana, si es que no paras..que si correr, que si btt, que si banyadoras que si...en fin

cuidaros