dilluns, 8 de juny del 2009

Cresta de Peguera

Us passo una breu ressenya.


Aquest dissabte passat l’Anna Z. l’Arnau, l’Anna F. i jo (en Pere M.) vam anar a fer una sortida de “pràctiques” a la cresta de Peguera. La intenció inicial era anar a la cresta de Ferran, però vist el temps, i el poc rodatge que té el grup en crestes, vam fer un canvi de plans, a risc de que ens pillés el xafec.

Aquesta cresta, situada en el poble abandonat de Peguera, és ideal per fer una sortida matinal en un entorn bucòlic de prats i vaques.




Us deixo l’enllaç amb la ressenya de la feec per a més indicacions:


http://www.feec.org/Publicacions/fitxes_vertex/fitxa.php/121/

http://esgarrapacrestes.blogspot.com/2007/07/cresta-de-peguera.html


Com a últim comentari, afegir que, efectivament vam tenir xàfec a mitja cresta, però com que no té problemes per baixar, vam anar cap el cotxe, ens vam assecar, vam dinar i quan va tornar a brillar el sol la vam acabar amb un pim-pam. Com a nota curiosa, vam passar molt fred ja que tot i anar preparats pel mal temps, alguns moments estàvem per sota dels 9º!!



Pere M.

3 comentaris:

Alfredo ha dit...

Ostrasssss Pera, esto de las crestas,como que no le veo!,quiero decir, que es medio escalada medio paseada..creo vamos.
Tendre que hacerlo algun dia,para poder decidir si me gusta o no.

Ya os imagino con el paraguas jiji

cuidaros

Pere T. ha dit...

Molt bé!
Piada d'en Pere M.!
Al ataqueeeeeeeeeeer!

Anna Serra Floriach de F. ha dit...

Bé vist el lapsus del meu Pere, us haig de dir que l'Anna F. a la que fa referència la piada realment sóc jo, l'Anna S. no sé pas amb quina Anna devia estar pensant en Pere ......

Per cert Alfredo es com passejar-se per sobre un fil rodejada d'abisem perls dos cantons. Aquesta era senzilleta però si mires la de Ferran resulta bastant més complicada.
si un dia vols provar ja saps.