diumenge, 29 de març de 2009

CÉLLECS. SECTOR PLACA.Divendres, 27 de Març.
Aquest cap de setmana la predicció del temps és ... passat per aigua !!! Després d´una setmana de molt bon temps i temperatures primaverals arriva el "finde" i ... serà qüestió d´aprofitar avui divendres que el solete ens acompanyarà.
Quedem la Carla i en Jaume per anar aprop de casa. Banyadores o Céllecs. Marxem direcció Céllecs i més concretament al sector de la Placa. Avui aprofiarem i farem una mica de pràctiques per posar "cacharriquis" ... que si un "fisurer", si un "friend" ...
(4. Bautismo capital 6a. 4a Sense nom V+ 4b Sense nom V+ 5. Simioterapia 6a. 6. Ful d´estabul 6b. 7. Brecs de cerebelo 6a. 8. Mátala Pedro V. 9. Tos de gos V. 10 Mocs de gos IV+ 11. Peus de peus IV. 12. Lopitekus IV-)


La veritat amb el día tan guapo que fà és una mica difícil de creure que demà ens acompanyi el mal temps però ara mateix apreta de debó.
Comencem per la via "Lopitekus" (IV-) i més concretament obra via la Carla. Aprofita la fisura que hi ha a tota la via i coloca algún cacharriqui per anar practicant i la veritat que força guai !!!

Tot seguit anem a la veina via ""Tos de gos" (V) i també la protegim amb un parell de "friends" , un avans de la primera xapa i un altre friend entre la tercera i quarta xapa. Això mola !!!
Ara anem a fer la via "Matala Pedro" (V) ... eh !!! guapa, guapa !!! És una via amb una mica d´ambient alpí. Com només té 3 xapes en tota la vía la protegim amb cacharriquis i aquesta vegada la torna a obrir la Carla. Comença per una rampa força facileta (una xapa) que protegeix afagint un "friend".

Una vegada adalt tenim a mà dreta un pàs força atlétic ben protegit amb una altre xapa i una vegada superat aquest pas arriva un paseig fins arrivar a un altre pas atlétic ben protegit, però que avans d´arrivar-hi la Carla ha tornat a protegir amb un altre "friend". Superat aquest petit desplom arrivem a la reunío que comparteix la "tos de gos". Xula, xula !!!
(Via "Mátala Pedro", V)

Ara anem a "Simioterapia" (6a) on pateixo de debó, dons hem pillo a la segona cinta. Per cert, la segona xapa no dona gaire bon rotllo. Amb patiment arrivo a la reunió.

I per acabar ... entro per "Ful d´Estambul (6b) i acabo la via per "Brecs de Cerebelo" (6a) o sigui que he fet un pupurri de via. Això sí, amb un parell de pasos superguapos !!!!(5. Simioterapia 6.Ful d´estambul 7. Brecs de cerebelo)

Jornada complerta i ara ... a esperar el finde !!!!


(VIDEO RESUM)

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Divendres diferents, fora del cotidià; Muntanya, escalada, bon temps i bona companyia, si a més a més et fan un fotoreportatge i un bon video... què més puc demanar ??? Res més. Moltesgràcies Jaume. Dilluns repetimos !! Petons.

ferran ha dit...

i divendres que be repetiu? vindria per probar algun 4art i treure'm el mono, sino acabare amb xutes d'ositos de goma, i ara que estic intentant deixar les guarreries....

Pere T. ha dit...

Felicitats a tots dos.... la Carla no para!

Mohawk ha dit...

La Mátala Pedro la vaig reequipar fa uns 2 anyets, conjuntament amb el seu aperturista vam decidir deixar-la amb una mica de caràcter alpí, sense fer-se mal però amb "vidilla"...

A tibar-li!

Mohawk ha dit...

Ah!, per cert, la línia original no anava a la reunió de la "Tos de Gos". Un cop a l'arbre la "Mátala Pedro" girava per darrera l'esperó i pujava fins a dalt de forma independent. Encara s'hi veu un spit a meitat de l'esperó... però en aquest tram si que és un pèl expo.

;)

Alfredo ha dit...

Oleeee,Jaume en tu linea!!!
y Carla ya mismo no quera venir con nosotros por se aburrira..que "bestia"" subiendo..

cuidaros

JAUME ORS ha dit...

Moltes gràcies MOHAWK per la teva explicació. Realment és una via molt maca, el grau és el de menys, però com diu bé te un ... no se que. Si torno intentaré fer la original !!!
Gràcies.