divendres, 20 de març de 2009

CÉLLECS. SECTOR CONTRAVENTAvui és Primavera !!!! ... que la sangre altera !!! Hem quedat per anar a escalar a Céllecs. Aprofitant que les tardes comencen a ser més llargues i decidim anar a descobrir el sector de contravent, amb orientació oest ideal per aquest temps que el sol començá a escalfar. Més tard posiblement vinguin també la Cris i el Carl, i potser en Marc.Com hem quedat a La Roca, accedim a Céllecs pel vesant oest i aprofitem per fer una paredata turística per visitar l´Elefant que hi ha esculpit en un gegant bloc de granit. Més tard l´Esteve ens comenta que també hi ha més figures (serà qüestió d´anar a descobrir-les).
(7. Juanito Jamones V+ / 8. U2 V / 11. Esperonet V+ / Diedre Manel IV /16. Placa Negre V+ /18. Tobogan IV / Chikimonki 6a)
Una vegada arrivem la veritat és que és un lloc agradable amb bones vistes al valles oriental i a Barcelona ciutat (si, si). Això si, ens han dit que el grau pica una mica respecta les ressenyes oficials ... i així ho comprobem.


"Diedre Manel" (IV) "Esperonet" (V+) i "Placa Negre" (V+) ens ho confirmen.

A la poca estona ... arrivan la resta. La Cris, en Marc, en Carl i un amic i l´Esteve de Orrius. Com sempre a la muntanya fen nous amics.Continuem i fem unes plaquetes guais d´adherencia: "Chichimonki" (6a) i "Tobogan" (IV) aquesta en Marc sense corda com si fes bloc (friki,friki).Entre xeraquetexeera i alguna via més, tots marxen i jo i la Carla ens quedem i anem a fer a la part de abaix un parell de vies superchulas. "U2" (V) i "Juanito Jamones" (V+) molt recomenables.
(VIDEO INTRODUCCIÓ)Fantàstica tarda de bones escalades i per celebrar l´anniversari de la Carla.

1 comentari:

Unknown ha dit...

M'ho vaig passar molt bé, i una vegada més l'andemà un mal als ditets...
Jaume gràcies pel video, mlt xulo i no en tinc cap de tota una via escalant.
S'ha de repetir, ja ho saps!!
petons i gràcies.

:-)