dijous, 4 de juny del 2009

TASTET A L'ESCALADA CLÀSSICA A GORROS.


Una tarda tranquil.la a casa, avui no hi hagut sort, no sortiré a escalar, ara, demà sí! Demà per fí aniré a tocar roca !! Des del dilluns passsat, festiu per alguns afortunats, que no m’enfilo per enlloc, bé, això si pujar a dalt del cavall no és considera enfilar-se ! ... D’això m'en faig un fart !! J

I com que veig que ningú s’anima a explicar-vos el Tastet a l’escalada Clàssica a Montserrat, ho faré jo!

Dilluns 01 de juny, una molt bona manera de començar el mes que ens obra camí a l’esperat estiu, ens trobem al Monestir de Montserrat una bona colla del GEAMM, i aquest cop amb uns acompanyants especials;

En Marc!! Després d’impregnar-se duran més de 9 mesos de muntanyes, parets, vies i fotos moltes fotos d’escaladaors per part de la seva socia i amiga, s’ha decidit per batejar-se en el món de la via clàssica amb una gran cordada : Sergi i Esther i una bona via per iniciar-se: la Rataplan.


En Tito!! Després de tastar l’escalada fa menys d’un mes, les ganes el superen i tan amb les cordes per davant com per darrera la via Rataplan va caure als seus peus. Cordada: La Sandra, qui el va introduir en aquest món de sargantanes i l’Albert, muni de Granollers i esperem a partir d’ara company de multiples escalades.











La Montse!! Qui després de varis intents frustrats perquè vingués a escalar amb nosaltres i s’introduis de nou en aquest estil de vida, per fí es va decidir !! I vaig disfrutar de la seva companyia al llarg de l’ascenció al cim, on ens va confessar el seu petit secret; Enhorabona Xavi i Montse!!! Cap altre racó hagués estat un millor lloc. La via : "La qui hi faltaven spits". Cordada: jo!


En Ramon i l’Enrique: En Ramon ja fidel a les nostres últimes sortides, no s'en perd ni una !! i l’Enrique qui després d’un temps lesionat i amb el tema via clàssica una mica oxidat van fer cim per la via "Benson" i van gaudir de la simpatia, paciència i didàctica del nostre estimat Ferranet.

Així doncs, varem rodejar la Magdalena Inferior i la varem escalar suaument fins a fer CIM junts, per a gaudir una vegada més de les meravalloses vistes de Montserrat ( ara ja, les agulles, parets i racons tenen nom propi ), gaudint de la sensació d’inmensitat, bellesa, satisfacció i companyerisme.

L’Amàlia!!: L’Amàlia no ens esperava al CIM, però sí al banc del Cremallera prenent el sol i amb llibre en mà, el nostre campament base, la nostre fidel aliada sortida rera sortida, la nostre excusa perfecte per a descarregar-nos de les cordes tan a la baixada com a la pujada ( 1000 escales sòn moltes!, però 1000 escales amb corda, sòn una bogeria !! ) .

Esperem repetir aviat amb tots vosaltres i compartir moments tan especials com el del dilluns!!. Qui proposa la propera data ??


By Carla :-)

9 comentaris:

Sergi ha dit...

molt bona piada, Carla!!!, realment se us està enganxant la narrativa Tutusaus, je, je. A veure si penjo les fotos que estic out!!.
Per cert que falta dir que no vam poder veure a la Kely, i que el gran pitufo ens va liar amb les seves indicacions...

Mohawk ha dit...

Que és això de tastets????, el que heu de fer és un bon menú!!!

A tibar-li!!

Unknown ha dit...

quina gran piada!!! després de tant de temps escoltant les piades llegides per l'Esther, resulta que ara en soc un dels protagonistes i la veritat és que em fa força il·lusió. Compartir un dia amb gent així, fa que la resta de la setmana valgui la pena.
Merci per tot nois!

JAUME ORS ha dit...

... jà dic jo que la Carla al final haurà d´editar un llibre de les nostres piades. Us imagineu !!!
Felicitats a tots i ... sobre tot als nou ben vinguts !!!

Alfredo ha dit...

Carlaaaaaa!!!..Carlaaaaaaa!!!..Carlaaaaa!!!.
Oleeeee..si la chica sabe y le gusta.Lo que se te echaba de menos,por estos lares,,,,

Muy bien a todos por la salidita y buena escalada..

cuidaros

PaquitoChocolatero ha dit...

Hostia, cal que surti el pardillo del Ferran a totes les fotos????ARGHHH!!!

Ther ha dit...

Falta les fotos els camp base, a la propera la posem, no?

TITO ha dit...

Hola a todos.
La verdad es que pase un fin de semana genial con todos vosotros
y de paso aprendí mucho.
Y lo del lunes fue genial, por fin toque roca y en via larga que guayyyyy.....
Espero seguir escalando con todos vosotros.
Un abrazo a todos
"gracias por todo"

amalia ha dit...

Molt maca la piada, Carla. M'ha fet molta il·lusió sortir en ella, ja que, tot i que des del camp base, disfruto sortida rera sortida de la vostra companyia i amistat!

Petons a tots!