dimecres, 3 de juny del 2009

UN COP MÉS US HEU SUPERAT!!!!

Un altre divendres cansats de la feina, la setmana, la rutina...però ja entusiasmats perquè demà comença el I Curs monogràfic d’autorescat en roca que ofereix el CIM.

Com cada cap de setmana des que ens hem aficionat a l’escalada, ens llevem ben d’hora. Avui és dissabte i cap a Mataró s’ha dit (bé, aquest cop és a Canet). Allà ja ens esperen un munt de “munis” ben uniformats i amb ganes d’ensenyar i passar-ho bé amb els “cursetistes pardillus”.
-

Una introducció magnífica i cap a la feina. Han distribuït 6 tallers per tot un rocòdrom ple de vies, on cada “muni” s’ha especialitzat en una tècnica d’autorescat: desbloquejos, transferències de pes, ràpels diversos, politges...

Els cursetistes anem passant d’un lloc a l’altre amb un seguiment minuciós del “capo” amb el seu cronòmetre en ma. Molta informació i moltes hores practicant, i cada cop els nostres caps més atapeïts (“crec que no recordaré res” es una de les frases més repetides). Cansament generalitzat però amb ganes de tornar-hi demà (som massoques?, potser...).


Després de dormir unes horetes, “sant torne-m’hi”. Avui toca Banyadores (zona de Cabrera). Avui és la pràctica i l’aplicació real del que vam practicar. Parelles de cursetistes i un “muni” per nosaltres solets (quina meravella i quina bona organització).


Ara el supòsits són reals: el meu company està ferit!!!!!ufffff quin estrés!!!!!Nus de mula, doble vuit, mariner...remunto...”hola company”...arnés de pit...rapel compensat...que m’hauré oblidat????? Si realment el meu company està ferit, millor serà trucar al 112!!!!!!
-

Però passem un diumenge tots junts, a la muntanya, divertint-nos i aprenent moltes coses que esperem no haver de portar a la pràctica mai, però que si ho haguéssim de fer, estem segurs que tots els conceptes treballats ressorgirien dels nostres cervellets i ho faríem prou bé.
-

El curs s’acaba al bar (on si no?) i després d’una entrega de diplomes que ens emociona molt, el temps que fins aquell precís moment havia estat radiant, es converteix en el diluvi universal i tothom corrent cap a casa.


Tots els cursetistes us agraïm a tots els “munis” la vostra feina, paciència i professionalitat en tots i cada un dels moments; i sobretot el bon rotllo que feu que es respiri estant a prop vostre.
MOLTES GRÀCIES.
Redacció:Sandra
Fotografia: Alberto
-

Fotos: http://picasaweb.google.es/geammataro/CursDAutorescat#

12 comentaris:

Pere T. ha dit...

Molt bona piada... si senyor!

Alfredo ha dit...

Muy bien Sandra...estoy completamente de acuerdo contigo,los muniss..ole olee olee.

Un 10 a todos,el 1º dia como dice Sandra rotamos todos con los muniss y el 2º dia a Ana y a mi nos "toco" Montse ,pobre... lo que aguanto!!((""mas a Ana que a mi""))un encanto Montse,,gracias

Cuidaros

Ana ha dit...

Molt bé la piada, Sandra! Ho recull tot perfectament; quins dos dies més intensos. Tito, las fotos muy chulas, que no todo el mérito va a ser de la Sandra!!!

Alfredo, espera que te pille, je, je.

Monitors, gràcies per tot, esperem haver sigut bons alumnes.

Fins aviat, Geamm people!!!

Ther ha dit...

Pq després diguin que no som agraïts eh!!!! tot i tots genials!!! Gràcia Alberto per le fotiquins!

amalia ha dit...

Felicitats als dos per la piada! Fins i tot em venen ganes de ficar-me a escalar amb vosaltres...però potser no és el moment de començar, no?

Petons!

ferran ha dit...

que xulo ser mascota, ayy... vull dir muni, d'aquests cursetistes que disfruten tant, el 19 ho celebrem tots junts, yiiiiha!!!

JAUME ORS ha dit...

...gràcies a tots el "munis" per la vostra paciencia i el bon rotllo i gràcies Sandra i Tito per aquesta piada tan fantàstica !!!

Mohawk ha dit...

Molt bon curs, de temàtica més que interessant i ben organitzat!

Però la rierada d'última hora a Cabrera no calia, que ja n'havíem fet prou de pràctiques de rescat, je, je, je...

A tibar-li!!

Montse ha dit...

ei, nois i noies, aquí per nivell i paciència vosaltres, que si corda amunt, que si corda avall, nusos i cordinos, mosquetas jejejjejeje eh Alfredo?, ràpels i mandangues... Malgrat la fatiga i la calor, tothom pencant com a campions/es... Felicitats a tots plegats, sou genials :)milers de besitos***

K. ha dit...

El meu cotxe encara està humit però va valer la pena.

Recofds

JOSEPACHAMAMA ha dit...

Eo! estic molt impressionat. Això és una piada i "lo demés són tonteries".
CHAPEAU la piada Sandra, i com no les foticos del nostre fotògraf professional (quina paciència, eh tito?).

Fins arreveure GEAMMMMMM!

EduArdillu ha dit...

per gràcies les vostres!!

tot un plaer.

m'he passat tota la setmana somiant com el plafo del roco flexava...i l'adrien i en josep partintse la caixa...