dimarts, 7 de juliol del 2009

Boí 2ª part "el pistacho asesino" i l'oportunitat aprofitada



Ja fa temps vaig conèixer un home inteligent, aprofitava totes les oportunitats que se li presentaven a la vida, em deia que les oportunitats són com mosques que et passen davant dels ulls, n'hi ha de grans i de petites, però sobretot les tens que veure i aprofitar, molta gent ni se n'adona d'algunes bones oportunitats que té a la vida i les deixa passar; jo he tingut una de bona i l'aprofitaré: agafaré 2 cordes, me les lligaré i a l'altre extrem tindré una molt bona companya de cordada...


"Carla, avui toca el pistacho asesino", màxim 6a.


Cap a Comalestorres, que lluny estan, i que aprop volem tenir-les. Sóm 3 cordades: xavi-eli, cisco-nuri ( amics de barna) i carla-ferran, la laura i en carles faran un altre via a la 3ª agulla de comalestorres.


Si fem el primer llarg, que és el més difícil, farem cim. Aquest primer llarg és lliiiisss, presa molt petitona i seguros una mica lluny. L'acabarem!!!


Al tercer llarg comença a fer vent i fred, xavi i eli s'en van , em tornen a abandonar com a la Dent d'Orlú, amb les ganes que tenia d'acabar la via amb ells, snif snif...



Nosaltres anirem pujant, com està semiequipada, ens divertim posant friends, dic divertint perque la carla puja cantant i cridant " que no estem a eurodisney", clar, ara ho entenc, porta el seu megacutresalchichero paravent que no transpira gens, i no li passa ni un gram d'aire, no té gens de fred, arrghh....!!!!


Després de fisures, plaques i algún petit sostret, arrivem al cim, ja no fa fred, ens hauriem quedat molta estona, sense cap necesitat ni de parlar, tot havia anat molt bé, el meu angelet particular ens havia cuidat molt bé durant tota la via i ens havia guardat aquest espai al cim. Com descriure el que veiem? ho sento però seré egoista, ho reservo pels meus ulls..

Hem de baixar aviat, cisco i nuria fà més d'una hora que ens esperen a baix i ens han deixat el rapel montat, un bon detall que ils hi agreeixo.

Ens han esperat, i a la muntanya això per mi té un gran valor, a la vida civil potser cal ser algunes vegades una mica egoista, una mica tauró, pero a la muntanya no val l'individualisme, solament si fas una pinya amb els amics, seras fort.

I ara la recompensa, anem amb els altres amics, victor-gemma, jose-mireia i oscar, sopem tots plegats entre furgos i aventuretes, no hi ha foguera com li agradaria al josep, pero molt bon rotllo i moltes rises...


pero encara falten 5, en carles, marc, cris, anna i bibi... apareixen al següent dia, vaja caminadeta van fer el dia anterior, no patiu, avui farem totxos i aixins estarem tots junts, 4 dies per no oblidar.


I ara preparat carla, t'esperen 9 dies d'escalada amb els 2 cuñaaaooosss ( francesc-ferran) que no et passi res!!!!

FERRANET

9 comentaris:

PGB ha dit...

Bona piada. Aquesta i la Blues les tinc a la llista de fa temps. Potser cauen aquest any? Estaria bé! ;)

Pere T. ha dit...

Boníssim relat!
Molt bé Ferran...què gran ets company!
T'estimo!

Ana ha dit...

Què guai, Ferranet, dóna gust llegir-ho. El teu estil senzill comunica moltes coses, més enllà de les paraules. A veure si algun dia compartim paret...

Xavier Sanchez ha dit...

Ferran a la tercera va a la vençuda!!! Faci fred, plogui o nevi arribarem a dalt de tot i no t'abandonarem.
Ens veiem després d'aquests 9 dies, ja ens explicareu.

Alfredo ha dit...

Ostras Ferran,,eres una caña con las piadas,(y no ha mencionado para nada el SEXO)
Me alegro que os lo pasarais tan bien.
Ni frio ni calor ni nada..ole ole.

cuidaros

Mohawk ha dit...

Osti!, però això sense fogata i estels... no es lo mismo!!

A tibar-li!!

JAUME ORS ha dit...

... hey ferranet ... cada día hem sorpens més ... i com m´agrada llegir les teves piades !!! T´ho tenies ven amagat aquesta virtut ... apart de les moltes altres que tens !!! Un petó a tots.

Ther ha dit...

Caram, tinc notícies de que la via les va tenir dures de pelar, en canvi amb la teva piada fa venir ganes de fer-la i tot!!
Quina sort tenen algunes!!!!

Unknown ha dit...

Ferranet un honor haver escalat amb tu i compartit aquests 4 dies genials!. La teva piada s'hi apropa força, però estar clar que qui ho vulgui viure hi haurà d'anar !! i jo també m'hi apunto !!

I la pròxima vegada amb "fogata" inclosa !!

Un petonàs!