diumenge, 1 de març del 2009

FRIKIS EN BUSCA DE ...





FRIKIS: "Aquells indivius que encara que les previsions del temps siguin de pluja, son capaços de fer kilòmetres en busca de ... el sol ... per poder escalar, tocar pedre, posar-se els peus de gats o el que faci falta, encare que els resultats no siguin satisfactoris. "



Avui Diumenge no pinta gaire bé, després d´una setmana primaveral, amb solete i temperatures fantàsticas, arriva Diumenge i totes les nostre il.lusions pel terra o millor dit mollades. Hem quedat a les 8.30 en Jordi, l´Enric, la Carla, la Ana F, en Jaume, la Montse Mena i en Sergi. Tot i que ens aixequem i ens donem conta que ha estat plovent durant la nit, i el cel amenaça pluja, nosaltres "erre que erre" ... volem escalar.



(Previsió del temps)




Misatge al movil ... Montser Mena ... nosaltres marxem a terres de Lleida que pinta que no ploura. Que feu vosaltres ?


Nosaltres la primera intenció era anar a Montserrat, però decidim anar a Céllecs, en Jordi té un projecta a mig acabar i aceptem la proposta. Arrivem a Òrrius on anem a esmorzar, ens presentem al "Club" (no penseu malament) i ja trobem un parell de frikis (mirar definició de friki) miran les resenyes de Cellecs. Un ve de Montserrat on estava plovent, i segons ell, sota pluja, millor anar a buscar el granet del granit. (friki,friki,friki), i el seu company ve de Girona (un atre .. friki). Fem un bon esmorzar i quan sortim a fora ... plou !!!







(VIDEO INTRODUCCIÓ)







Que fem ???? ... misatge al movil ... Montser Mena ... per aquí Lleida esta plovent, hem marxat i ara estem al Bruc i ... segueix plovent ... i marxem a Sabadell a la "Panxa del Bou, on no neva ni plou" ... que feu vosaltres ???.



En Jordi i l´Enric diuen que marxan cap a casa a fer vida familiar (la veritat és el més raonable), però la Carla, l´Ana i en Jaume diuen d´apropar-se fina a Canet al "roco" a veure que tal, o potser fins a Calella, o potser fins a ... que frikis !!!

Unes abraçades i marxem a Canet. Segueix plovent, agafem l´autopista i ... segueix plovent i arrivem a Canet i ... segueix plovent.

... que guapo, com mola, aquesta és la primera impresio de l´Ana i la Carla. I si provem de escalar, dons sembla que no estigui gaire mollat ??? ... agafem corda, arnesos, els peus, cintes ... i som-hi !!









Frikis !!!! ... tot i estar una mica mollades ens hi possem i encara podem fer alguna coseta. Fem una facileta i després anem a fer un diedre super guapo amb fisureta inclosa. Son les 13.30 iquan decidim posar-hi una mica de seny i retirar-nos.






Per fi podem dir que hem ... escalat !!!!

... i si marxem ara a Sabadell a la "Panxa del bou" ???? diu la Carla. Ens mirem l´Ana i en Jaume i per dintre nostre pensem ... friki !!!!!

L´Ana i en Jaume es retiren i la Carla marxa a Sabadell a reunir-se amb la Montse i en Sergi per acabar de rematar la jornada.











A LA PANXA DEL BOU

GPS apunt i cap a Sabadell hi falta gent !! Desprès de perdrem jo i el GPS per la famosíssima i desèrtica, a aquelles hores, Zona Hermètica de Sabadell, per fí vaig veure el Xavi a les portes de la Panxa del Bou, Sort !! una mica més i desespero...

Un cop a dins; salutacions a la nostra ex muni Montse, en Sergi, l'Anna, la Irina, la Laura, en Xavier, en Rafa i l'Albert... sí, sí una bona colla del SEDEG. Ells ja hi eren de feia una bona estona, desprès de perdre’s per terres Lleidatanes, Montserratines i finalment, i igual que jo, per la zona Hermètica.



Un rocòdrom molt xulo i recomanable. Primer de tot em van ensenyar la zona de rocòdrom amb les cintes posades i per a tots els nivells, verticals, desplomats, sostres, vies amb preses amb canto, preses finetes, fissures... i desprès la zona del búlder; on vaig trobar molt divertit seguir els passos marcats en colors per arribar a fer una mini-via en horitzontal, bé vaig triar la més fàcil i no la vaig poder acabar.. puf al terra i puf al terra... mans completament adolorides.

Vem anar alternant els descans, amb les vies del roco i les del búlder i finalment, a les 5 de la tarda cap a dinar; un molt bon menú i un molt millor sobretaula; les últimes sortides de la colla, les intringulis del SEDEG, què farem per Setmana Santa ...

Un parell de fotos més i tots cap a casa, desprès d’un bon dia d’entrenament a un lloc nou, on segur repetirem !

8 comentaris:

ferran ha dit...

eii... molt be, es un molt bon entrenament per quan has de sortir d'una pared i ha començat a ploure, aixo si, amb lo be que s'estaba a casa mirant dirty dancing...

Ther ha dit...

Ostres noiets, això és aprofitar dia de pluja!!!! Mentre una altres estavem arpofitant...dia de neu!!!

Alfredo ha dit...

Joooes,no dejais pasar ni un finde,oleeeeee
aprenderos esta cancion:
I'm singing in the rain
Just singing in the rain
What a glorious feeling
I'm happy again
I'm laughing at clouds
So dark up above
The sun's in my heart
And I'm ready for love.....

un saludo Alfredo

Ana ha dit...

Bé, us confesso que jo el que volia era tocar pedra natural, però bueno, què hi farem. M'ho vaig passar bé igualment. Els del Cadí no vau sentir el meu crit al arribar a la R???

Unknown ha dit...

Sip ens hem varem sortir prou bé, tal com deia en Jaume; el important és quedar, sortir de casa i desprès ja veurem ... Ara conec 2 llocs nous i ben xulos; roco de Canet i de Sabadell.
He afegit la mini piada Panxa del Bou...
petons.

Unknown ha dit...

per cert... l'Alfredo està fatal, oi ?

:-)

JAUME ORS ha dit...

Molt ben dit Carla !!!! la qüestió és sortir i ... sobre la marxa. Ja veig que va anar guai per la "panxa". Tu si que ets una friki !!!

Carles ha dit...

Sou tots una colla de frikis, però a que mola. Lo important és sortir, però més important és tornar viu a casa, jeje.
Jaume a veure si quedem un dia d'aquests per anar a fer el friki. 1 abraçada a tots