dijous, 5 de març del 2009

Segon Intent al Cadí

Dissabte 28 de Febrer, 19.00pm: Sortim cap al cadí, la Sandra i l'Adrien des de Barcelona, en Sergi, en Pere T, l'Anna X i jo des d’Argentona.
Factor a favor: el mal gust de boca que els hi havia quedat als nostres nois de no aconseguir fer Cim en l’últim intent.
Factor en contra: Ja al migdia les nuvolades envaïen tot Catalunya, i no semblava que diumenge canviés el panorama.... però tothom mutis.....
21.00pm: Arribem a Martinet on ens reunim tot el grup. Tot sopant, les angoixes “femenines” començaven a aflorar...com corconets (monus però corconets): “mira que el fred...,mira que de nit....” la cara de por de la Sandra se’ns va guanyar a l’Anna i a mí (com sempre s’ho va acabar passant teta).
22.00pm: Enfilem cap a Estana, el poble que serà camp base per els cotxes, ens vestim (no, no anavem despullats...), i carreguem motxilles. Sorprenentment el fred havia ameïnat .
-
23.00pm: Iniciem la aproximació cap al Prat del Cadí, com a cap de Grup tenim a la Sandra. Us hem de dir que no sabíem que fos...Supersònica!!!! quin ritme, quin nivell, i quin ofec...a ella només li faltava anar saltant i ballant, i els demés desllomats....”Es clar! Ella no porta corda...(autoengany)”.
24.15pm: Arribem al camp base, amb tot això no us hem dit que no va parar de NEVAR en tot el camí oi?
24.20pm: comencem a muntar tendes no se com, amb els frontals de tots i el focus també Supersònic de la Sandra. Semblava allò un Camp d’Esports Municipal!
24.40pm aprox: Dins tendes i mirar de dormir. Dins la nostra tenda, que per cert faig un incís, era per a dues persones i n’hi dormíem 3....hi havia un ben equipat (l’Adrien) i dues pageses i de ciutat amb mala equipació...cal que us digui el fred que varem passar i les hores que vam aconseguir dormir....
-
La “guinda del pastís”, l’hora de llevar-nos... Senyores i Senyors...
8.30am: ens llevem...rotllo “domingueros”, tot i la caminada nocturna, no tenia perdó!
Tot emboirat i ennuvolat, no es veia res...però els nostres noiets frissaven per tirar milles, així que apa som-hi

9.30am: comencem l’ascenció, l’objectiu inicial era fer la Canal Amagada, va ser descartada de seguida, la segona opció va ser la Canal del Cristall. Finalment (ens estem fent grans senyors...), ens vem quedar a peu de canal i ens vem dedicar a fer Pràctiques de Rescat d’Alpinisme.
L’Adrien ens va ensenyar a fer una reunió amb un “Dead-man”, en Sergi a com rapel·lar a través d’un super-bolet, en Tutu a fer un ràpel mitjançant dos piolets... que més podem demanar les nenes?



12.30am aprox: arribem al campament base de les tendes, i fem pràctiques de localització amb les Arves.... iniciem els descens cap a Estana.
14.30pm: Dinem a Estana, i arribem a la conclusió de què...el tema de renunciar i aprofitar per fer pràctiques tampoc ha estat del tot malament.

15.30pm aprox: Tornem cap a casa.
Els Cadí te pinta de ser preciós. L’aconseguirem un altre dia SEGUR!!!!


5 comentaris:

GEAMM ha dit...

Molt bona piada. Quins records, .... queda tant lluny!!, ara toca la calçotada, nyam, nyam.

Unknown ha dit...

He rigut molt!! boníssima!! i això q en el fons molta cosa no vau fer ... però enhorabona a tots( sobretot als nois ) per no repetir aconteixaments passats... Si nomès cal ganes i bona companyia per passar-s'ho bé !!.
Visca el GEAMM !!
Ah! aviat és el meu aniv. algu em vol regalar un bon sac?? bé a mi, a l'Esther i la Sandreta... je je

JAUME ORS ha dit...

Ha siguit un bon exemple d´una sortida amb seny. Realment amb bona companyia ... sempre t´ho pases de conya.

Ana ha dit...

Les bones decisions acostumen a tenir recompensa al final. El Cadí no es mourà pas del lloc, nois.

Gatsaule ha dit...

Nois/ies, sembla que trieu els pitjors dies per anar-hi!!

Bon intent, però! Sapigueu que aquest dissabte la paret nord estava de conya! Tot i que caldrà anar alerta que hi ha molta neu acumulada per tot arreu....