dimecres, 25 de febrer del 2009

Carnaval a Solius...

El diumenge 22 de Febrer un intrèpid “FRIKI” grup d’escaladors vam decidir anar a fer esportiva als “FILLS DE SOLIUS”. Vam envair l’AGULLA CENTRAL amb 4 cordades diferents. Per una banda l’Anna Xicota obria vies amb l’ajuda del Víctor, el Sergi amb la Sandra, l’Alfredo amb l’Ana F., el Jordi amb la Jessica i l’Enrique. Alló semblava un parc d’atraccions, anàvem passant d’una via a l’altra sense descans. El dia va acompanyar-nos, sol, calor i les meravelloses gavines que ens amenaçaven amb els seus sorolls esfereïdors. Va ser un dia complert que vam acabar dinant pollastre i amanida en un lloc tranquil i bonic. Tots vam gaudir d’una magnífica companyia i d’una activitat que n’estem del tot enamorats.
Fins la propera!!!!!!!
Sandra.


3 comentaris:

Alfredo ha dit...

Muy bien Sandra por la piada(cortita jijiji) pero si,nos lo pasamos de P.M;invadimos Solius como dices.
Ahh y la comida fantastica en casa de Sandra,con sus papis y yayos(un encanto,les debemos un regalito)Nos vemos otro dia por los cerros

Alfredo

GEAMM ha dit...

Molt bé! Enhorabona els friquis de solius. Ara que ja ve el bon temps, no podem baixar el ritma ni la intensitat de les piades, sinònim de les sortides continuades del GEAMM People !!
Petons i bones escalades !

Carla :-)

JAUME ORS ha dit...

Com m´agrada veure que estigueu tan enganxats ... a la roca !!!