dissabte, 24 de gener del 2009

LA PANXA DEL BOU ON NO NEVA NI ... FA VENT !!!!




Avui Dissabte hem quedat per anar a fer una mica d´esportiva. El part meteorològic per dissabte una mica decebedor, vent huracanat a tot arreu i ... han encertat. El día s´aixecat amb un paisatge castigat pel fort vent ... cantitat d´arbres al mig dels carrers, grans murs tombats com si siguesin de cartró... Dels que haviem quedat per anar a escalar al final som només la Cristina i en Jaume. Que fem ??? ... ganes en tenim però el cap ens diu que és una bojería anar a tocar roca. Anem "a la Panxa del Bou on no neva ni ... fa vent !!!. La Panxa del bou situat a Sabadell, disposa d´instal.lacions per a la pràctica de la escalada per a tots els nivells. Podrem escalar amb corda al rocòdrom, sense corda fent bloc, o fent Bulder. Que més volem ? Dons això ... escalar !!!




VIDEO INTRODUCCIÓ




Escalfem una miqueta i fem uns petits itineraris pel bulder per que els nostres braços es posin en marxa però el que tenim ganes és agafar la corda i anar a tocar el sostre dels plafons i així ho fem.


Vistes generals



Anem enllaçan vies fins arrivar a tocar les tres del migdía, quan decidim que ja toca penjar els peus de gat i anar a omplir la panxa una miqueta.







Pujem a la part de dalt on hi ha el mejandor molt ben ambientat mentres disfrutem del video "King Lines" de Crish Sharma per acabar una jornada a la "panxa del bou on no neva ni ... fa vent".




Un altre día de satisfaccions i bons records que no s´ha pogut emportar el vent !

7 comentaris:

Unknown ha dit...

MOlt bona pensada això d'anar aquest macroroco !! On està exactament de Sabadell?? Hi havia molts fanàtics ?? pq en les fotos es veu força gent...
petonets al dos.

XICU ha dit...

A Sadernes si que es va poder escalar, ben resguardats de la tramuntana.

JAUME ORS ha dit...

Si clikeu "la panxa del bou" que està de color verd anireu a la pàgina web. Serà questió d´anar un dia tota la colla. Mola !!!

Anònim ha dit...

Iepaaa! com molen les fotos! feta la llei feta la trampa! "si bufa vent, amagat a la panxa del bou, que ni neva ni plouuuu!!!"
Petons i axuxons

Anònim ha dit...

Ua canya de Rocòdrom, s'hi ha de tornar!!!!!! Petonets a tots!!!!
Cris

RATAFIAIRE ha dit...

Moolltt guapo...

El menda i companyia (En Ferran a última hora va tenir remordiments) vam estar pintant... no va ser tan emocionant com la panxa, però en un finde ens ho hem pulit.

Enhorabona per ser una penya amb recursos!!

ferran ha dit...

uaaalaaa.... que xulo, un dia haurem d'anar a treure el nas per alli, que ens hem d'entrenar fort, que aquest estiuet ha de ser canyero, ieeepa!!!