dijous, 4 de febrer del 2010

MONTSERRAT (ELS GRAUS/"PELL ROJA")




Aquest Diumenge toca una altre romeria GEAMM i aquest vegada toca fer una mica d´esportiva a Montserrat. Collbató ... el sector "Pell Roja". Potser és el més correcte dons fa força fred, una aproximació curta i començar a mig matí.

Per la ocasió ... en Sergi, la Montse, la Eli i en Xavi, en Jaume, l´Alfredo, l´Ana i la Eva. Quedem a les 9.45 al Bruc al Casal ... uf !!! ... tocarà aguantar al mestre del Bar !!!! Despré d´un bon esmorzar ens dirigim cap a Collbató. Fem la curta aproximació i comencem a escalfar ... bé ... és un dir per que fà un fred que pela !!! Les primeres vies no notem els dits però a mida que anem escalant conseguim deixar enrera el fred.

Frikis !!!! ... cauen totes les vies del sector ... 4c ... 5 ... 5+ ... 6 ... 6a ... 6a+ ... 6b ... 6b+/c ... aquesta última per en Xavi ... friki,friki,friki !!!




4 comentaris:

Alfredo ha dit...

Que friooo, lo deditos helados, los piesesitos helados..ey pero la compañia mmmm que calorcito,
Un dia guay de frikismo.

cuidaros

Montse ha dit...

Sí, el sector està molt bé, l'equipament, l'aproximació... Ideal per aquests dies d'hivern curts i freds...
Molt xulo el vídeo!!!

Ana ha dit...

Em va sorprendre aquest sector perquè és un reconet acollidor de Montserrat molt a prop de tot i a la vegada que convida a perdre's. Les vies molt maques, el.laborades, cadascuna diferent de l'altra. Una sortida molt motivadora malgrat el fred. Tienes razón, Alfredo, en días fríos no hay mejor calor que la buena compañía.

Xavier Sanchez ha dit...

Al aixecar-te penses que no podràs escalar "quin fred !!" i acaba sent un gran dia ....
El sector està força bé, i comprovem que en el GEAMM també hi ha fanatisme!! no tot es fer tapia ..
Esperem repetir-ho molt aviat, ja tenim ganes de sortir uns dies fora.

Fins aviat,

Eli, Xavi i Aina