dijous, 19 de novembre de 2009

PIC DEL MARTELL (Reserva i Midi Plan)


Avui dilluns marxem al Pic del Martell !!!! Per la Carla, en Jordi i en Josep serà el primer contacte amb aquest increíble raconet de la nostra geografía catalana i ... a tocar de la civilitatció ... ja veus ... Castefa als nostres peus i la platja a tocar !!!


.... 7.30 ... surto de Cardedeu ... 8.00 recullo al Jordi a Mataró ... 8.25 ... carreguem en Josep a Badalona ... i a les 9.20 estem a la nova terminal 1 de l´aeroport amb la Carla ... 10.00 esmorzan a Castefa i ... 12.00 a peu de via de la "Reserva" i la "Midi Plan".


(VIDEO RESuM)


Ja veus ... maniga curta ... caloreta i estem a mitjans de novembre !!! Totes dues vies a tocar i les dues cordades una darrera de l´altre disfrutat en tot moment de la pedra caliza ben erosionada i sobre tot de les bones vistes al nostre mar mediterrani. La "reserva" ... maquíssima ... això si ... no us oblideu un joc de tascons i friends si no voleu patir de valent els "alejes" entre xapa i xapa i la "Midi plan" també maquíssima un pel més equipada.
Una vegada adalt ... esperem la cordada que bé al darrera nostre que ens ha recollit un regalet (un tascó d´en Jaume que no tenia ganes de pujar) ... però com no arriben ... que caray ... ens marxem cap a Castefa ha fer un bon entrepa i una cerveseta !!!!


... i colorin colorado este cuento se ha acabado.


APROXIMACIÓ: (25 minuts) Sortim del parkin que hi ha a la mateixa carretera, devant del sector d´escalada esportiva. Un camí ascendent a mà dreta fins pujar adalt de tot per tot seguit baixar per una baixada força pronunciada fins a peu de vies direcció al Barranc. ORIENTACIÓ: Est.


(VERMELLA: Reserva / VERDA: Midi Plan)


RESERVA: (120 mts, V, semiequipada) L1 (IV+, 40mts.): Surt per una fisura, primer en diagonal a mà esquerra per tot seguit tornar a mà dreta. Nosaltres ... agafem la variant de la Dire-strait que va directa a la primera reunió ... això si .. de IV+ nà de nà, vaja que jo li poso un V com a minim. Aquest primer llarg ben equipat, sempre parlant de la varinat dire-strait. Si agafeu la original només trobareu 2 parabolts i un clau. L2 (V, 40 mts.) Pujem recta amunt un pel a la esquerra directes a buscar un sostre molt evident en forma de triangle. La millor opcció es guanyar-lo per la seva esquerra ... però jo dubto i el guanyo per la dreta tot recta amunt el parabolt que veig ... un pel lluny ... però es pot anar protegint amb friends fins arrivar-hi. Després fins la reunió cap seguro però vaig protegint amb fisures i friend i alguna cunya de l´any de Franco i algun altre regalet. Si guanyeu el sostre per la esquerra la trobareu més ben equipada, un total de 6 parabolt i un parell de claus. L3 (V, 40mts). Aquí tinc dubtes ... i marxo per la via de la dreta, la Midi plan (V+) per anar a buscar directament la reunío de dalt de tot. Aquest llarg està força ben equipat i només toca disfrutar del que queda de via. DESCENS: Tota la via es pot rapel.lar però és mes aconsellable baixar caminant. Una vegada adalt marxarem amb tendencia a mà esquerra fins arrivar al camí per on hem vingut. El camí no és gaire evident però no té perdua. (20 minuts).

5 comentaris:

Alfredo ha dit...

Muy bien, las vistas guaysss.
La via esta "reserva" la hicimos Sandra y yo, tiene un pasito el 3º largo, poco antes de la reunion..uffuff y nosotros aparte que se nos hizo denoxe!!(la empezamos a las 16.30) conte 4 largos y una pequeña grimpada.
eso si el sitio me gusto.

Ther ha dit...

Això de tenir entre setmana lliure és una triinfada no?

ferran ha dit...

quins privilegiats, esteu molt macos a les fotos... pero... una pregunta: a la carla tambe la van deixar entrar al riviera? si si... ja se, solament veu fer una copeta, com tothom, jeje

Unknown ha dit...

Jaume, no em deixes de sorprendre cada dia!. Unes imatges diuen molt, però poguer veure el video és realment reviure el moment. Simplement genial !

Gràcies.

Carla :-)

Jordi Bladé ha dit...

Te rao la Carla, es impressionant com amb tant poc material pot sortir un video tan ben parit, felicitats Jaume. Tenin un companys de cordada com vosaltres la cosa es fa molt fàcil. Petons i bona semaneta.