dilluns, 9 de novembre de 2009

MALANYEU (Via "Carla se´n va a la selva" (IV/V/V+, 100 mts.)Avui Diumenge, jo i la Ana, aprofitan que hem d´anar a la casa de colonies on la pròxima setmana hem de celebrar el 1 Aniversari GEAMM, a la Vall del Lord, ens llevem ben d´hora per anar pel matí fins a Malanyeu i fer una via per poc que sigui. La escollida "La Carla se´n va a la selva". Que vos fer-li ... hi ha "mono".

Una vegada arrivem a Malanyeu fem la aproximació fins la via, la que ens queda més a la esquerra de totes. Caray !!! ... trobem força gent, fins i tot un parell de cursets i hem de fer una mica de cua. Cap problema, aprofitarem que al costat del primer llarg hi ha un llarg d´esportiva i la enllaçarem amb la nostra.

Accés:Un cop travessat el torrent i 5 metres després de passar pel filat elèctric, surt un camínet poc definit a l’esquerra que, sense pujar al peu de la paret, la va resseguint per sota fins a trobar el peu de via.La via està situada a 15m a l’esquerra de la via Montse Curtó, i puja paral·lela , 5 metres a l’esquerra, d’una via (sense nom ? ) d’un sol llarg

Primer llarg (40 mts, 10 parabolts): Cap problema, tot recta amunt fins arrivar a la primera reunió.

Segon llarg (30 mts, 2 parabolts). Aquí prenem la opcció d´anar a la dreta, només sortir, salvem els primers 3 metres i deseguida fem flanqueig a mà dreta fins anar a buscar la reunió amagada entre arbres, això si força comoda.

Tercer llarg (35 metre, 11 parabolts). Anirem recta amunt, amb tendencia una mica a la dreta. Un pel descomposta la roca, a trams, fins arrivar al tram on podem agafar la varinat de la esquerra (V+) o la de la dreta, un IV.

Descens: Per aquesta via no és recomenable fer el ràpel, així que anirem a la linea del costat mateix on perferctament el podrem realitzar. Ràpel de 55m situat a 8m a l’esquerra de la R-3 i que condueix a la 1ª reunió i un segon de 40 m. O bé caminant a la dreta tot remuntant tota l’aresta fins a una casa i baixar a buscar el peu de via en uns 40’.

Ara una vegada avaix, casualitats de la vida, coneixem a la Martzia, una noia italiana on coincirem el cap de setmana seguent al aniversari GEAMM i també ... coincidim amb en Marc i en Carles a les Taules de la llei on estan fent esportiva. Guai !!!!Un petit àpat i ... marxem cap a Sant Llorenç de Morunys a fer una ullada a la casa rural.
Un Diumenge complert !!!

5 comentaris:

ferran ha dit...

ja ho sabem tots jaume, ets molt bona persona, jeje.. pero ara ademes podrem dir que "ets un MARRANO", "vaya cagada..."
un petonet marranet i marraneta
ferranet

Ana ha dit...

EEEEEh, que en marranet és en Jaume,no jo, je, je, je.
Molt bé la piada, company, i l'escalada posant catxarritos millor que millor. Repetim quan vulguis!!!

Alfredo ha dit...

Joesssss..uno con mono..otra que es una mona jijjiji(subiendo)se encuentran con una "extraña" y despues con dos "frikisss".uff uff

(No dire nada de la "caca".)

Cuidaros

Joan B ha dit...

Bon dia, que us ha semblat la via?
Aquesta la vaig obrir amb uns companys amb l'intenció que fos una via d'iniciació i engrescar a la meva filla Carla a escalar.
Per cert, varem coincidir fa unes setmanes mentres tu estaves fent la via Dr. Anton a la Magdalena superior i nosaltres feiem la via Acròmion. vaig penjar una foto vostre al meu bloc

salut i a tibar

JAUME ORS ha dit...

... ei Joan és veritat ... a la Magdalena Superior !!! Dons la vía molt bé ... dons dona de jóc per disfrutar de la escaladas. Per cert ... com es deia el teu bloc ??