dijous, 30 de juliol del 2009

"MURITO" A PREMIÀ DE DALT




... últimament el "Murito" està sent un llóc de peregrinatge del GEAMM. Perquè ??? ... llóc agradable, aproximació cero, vistes al Maresme, bon ambient, i a sobre et poses les piles !!!








Avui dijous 23 de juliol la Esther ens proposa quedar en aquest indret i allà ens hi presentem una bona colla. Xerra que te xerra, magnesi a l´ambient, els dits treuen foc i així pasen una bona estoneta a última hora de la tarda ...






SITUACIÓ: Premià de Dalt

ACCÉS: De l´ajuntament de Premià de Dalt (accesible des de la N-II a la 1ª sortida de Premià de Mar) seguim la riera asfaltada en direcció a la muntanya. La carretera s´enfila molt forta per la riera asfaltada i després d´un revolt molt fort a dretes, just avans de l´accés al jardí arqueològic de la Cadira del Bisbe, trobarem jà el gran mur que seguix per un carrer a la dreta. Podem deixar el cotxe al costat mateix. (200 metres més amunt seguint la carretera trobariam la zona de escalada de les Roques de l´Ignasi).

DESCRIPCIÓ: És una paret o mur de contenció a base de blocs de granit, d´una llargada considerable, pot fer més de 300 metres per una alçada d´uns 3 a 4 metres. Orientació Sud/SudOest o sigui que fantàstic per entrenar de cara a l´hivern o a última hora dels dies d´estiu.