diumenge, 3 de maig del 2009

SOLIUS ... L´ESCALADOR NEIX O ES FÀ ?

Avui Dissabte mentres els nostres companys estan disfrutan a Vilanova de Meià, la Sandra i en Jaume s´han enportat a escalar al Tito, l´amic de la Sandra i a la Merijou, la dona del Jaume. Hem triat la escola de Solius, un bon llóc per en Tito, per tindra el primer contacta amb la roca i la Merijou per tornar a recordar que és escalar.





Sota un cel ben blau i acompanyats de cordades per tot arreu anem a la Agulla Central i comencem per les dues vies que van equipar els Pere´s pel curset.





En Tito bé amb la "teorica" feta, dons la Sandra l´hi ha pasat tots els apunts del curset i ... sorpresa per tots !!!! ... amb tota naturalitat comença a fer totes les maniobres com si ho hagues fet tota la vida ... que si l´arnes, el doble vuit, asegura amb el reverso amb tota tranquilitat i ... quan fà la seva primera via "Mama Rose" (IV+), es desenvolupa a mida que va pujant amb un moviments de peus, posicions i per sobre de tot tranquilitat que ens deixa a tots bocabadats.

"... vols probar de primer ???"




I així és ... a continuació fa la mateixa de primer i com a casa s´ha papajat tots els apunts com pasar la corda pel mosquetó, la orientació de la cinta, com arrivar a la reunió ... etc. es posar en acció i ... tots flipats ... amb quin estil i sense cap mena de nerviosisme va progresant i fen la via.


.... Guau !!!! ... l´escalador neix o es fà ???? Avui hem descobert que l´escalador neix !!!!

Ara li toca a la Merijou i ... com no també ens deixa bastant bocabadats. Ella ho fa fàcil tot, sempre ho he dit, potser li mancarà força però la tècnica no li falta, a sobre és tan metòdica, que ho fà fàcil i maco.

Avui la Sandra i en Jaume ... a segòn terme ... i amb molt de gust !!!!
Anem a la esquerra i acabem fent vies fins a 5+ i tots ... i quan dic tots, també dic la Merijou i el Tito les fan totes amb una facilitat .... !!!!

(Agulla Central)




Tots dos ens confesan haver-so pasat d´alló més bé !!!! ... i segur que hi tornaran !!!!

(VIDEO RESUM)

6 comentaris:

sandra ha dit...

Quina pasada!!!!MOltes gràcies Jaume pel muntatge i per la companyia (com sempre, inigualable). Un plaer haver conegut la Merijou.
SANDRA I TITO

Montse ha dit...

MIRALA, MIRALA, MIRALA, ahí está... ahí está escalando... la Marijou i companyia!!! ei, kè bé!!!! felicitats als 4 i especialment a la Mjou que és una escaladora innata!! enhorabona pel retorn a la vertical :)

Pere T. ha dit...

Felicitats a tots quatre!
Molt i molt bé.

Unknown ha dit...

Quins dos treseors, no ??

Enhorabona a tots 4 i principalment als 2 nous vinguts!! Espero coneixeus ven aviat !!

Carla :-)

Alfredo ha dit...

Vaya vaya vaya..2 parejitas
Ole oleee Sandra y.. Jaume y..
Marijou...por fin te conocemos, aunque de momento solo sea en fotos(el pesao del Jaume que no para de hablar de ti)me alegro un monton.
Sandra muy bien creando escuela con el compi..

cuidaros

Ana ha dit...

Ostres, doncs quina lliçó ens han donat la Merijou i en Tito. Segur que l'escalador neix, tot i que també es pot fer una miqueta, no? (please, dieu-me que sí!!!!).
Petonets!