dilluns, 15 de desembre del 2008

VIA DIEDRE VIDAL FARRENY

DIEDRE VIDAL FARRENY 80mts V+

Hola gent....ja se que aquest dies no he estat amb vosaltres però no m'he parat. I ja em disculpareu si foto alguna cagada al blog però ...probaré. Dissabte vam anar a fer la Vidal Farreny i la Normal a la Formiguera.Ens vam quedar a l'escola de casa. Això de voltar està be però retornar a la calcarea ( sempre agraida ) que tenim a 30' de casa sempre és bo. Via molt curteta, optima per fer-ne una o dues més ( si el temps acompanya ).La sortideta del primer llarg i un paset més amunt de la primera reunió són exigents(sempre en funció del grau d'un mateix) però la resta de la via és facilota i molt adherent.

Normal a la Formiguera 100mts IV+

Via molt facileta. Ideal per a portar-hi a gent que s'inicia perque ell no pateix i tu tampoc estàs pensant si t'assegurarà be o no. Nosaltres la vam fer perque el company feia molt temps que no escalava i el coco no li anava gens be. Ideal tambè per agafar confiança.

Però de la mateixa manera que feia temps que no escalava,en Jordi, en tenia moltes ganes i si be St Llorenç de Montgai és un sector d'hivern..de vegades no cal passar-se i amb el fred que va fer dissabte hagessim estat millor a casa però....si s'ha de fer...es fa. Ens vam treure el "gusanillo" i li vam donar sentit al cap de semana.


Be nois/es ( gràcies per la vostra trucada baixant de Nuria ). Espero veure-us aviat i ja sabeu que si voleu venir per Lleida a fer una grimpadeta estic per aquí i hi teniu un sotret ( excepte divendres al vespre que tinc soparillo a casa i ...ja no hi cap ni una agulla )

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé Xavi!
Felicitats per l'activitat i per participar en el blog!

Alfredo ha dit...

Quien es este tio de Lleida? se diu Xavi,este es del GEAMM?,no se no se..y mira que me suena

Joesss tio no paras,ya mismo un 8c invertido,,ueuueeue