dimarts, 6 de desembre de 2011

BANYADORES ... al darrera dels 6asAvui divendres anem per feina, he quedat amb la Esther pel matí a Banyadores per fer ... si ... per fer un parell o tres de vies, potser quatra, que més dona ... quan hi ha ganes i es tenen un parell d´hores o tres avans de treballar ... quedem per anar a escalar, per que no ????
I a si anat la cosa, un talladet, aproximació ràpida, escalfem en una via i ... caña al cuerpo !!! The fly 6a+ ... pendent per la Esther, no està malament per començar. Un primer pegue, un saque i a la segona cau ... la moral alta. Anem a la veina Feixes ... els gays també poden 6a ... la Ester la tenia pendent i també ... a la butxaca. Tornem al sector Clàsic i anem a la veina de The fly que s´anomena Le mosquit ... 6b+ ... la monto com puc i li dediquem uns quants pegues ... "ahi queda la cosa" ... amb un somriure d´orella a orella.

Marxem ... les 12.15 sortim pitant cap al cotxe que haig de marxar a treballar. És el que te ser una mica fantatic. Gràcies Esther.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Així m'agrada, que ens oblidem ja dels "quintos" !! Molt bé Ther, Jaume... a escalar sense límits ni complexes!

Una abraçada

Pere M.

Ana ha dit...

Ostres, què bones aquestes vies. Jo encara tinc pendent el 6a, uff. El 6a+ el vaig fer diferent, el pas xungo per la dreta. Però té tela...Molt i molt bé tots dos, ja surten els 6a+, visca el Geamm!!!!

Ther ha dit...

La veritat és que va ser un gran divendres al matí!!! sempre és collonut passar una estona amb en Jaume!!! i els videos..genials!! jeje

Alfredo ha dit...

Oleeeeee!! 6ass a topeeee..
el 6a+ me salido una vez..otra pege un sake, por los matojos.

muy bien,,friquikissss,...

cuidaros