dilluns, 27 de desembre del 2010

Via Porno Star 6b+ ( 6a/b ) 105m Vilanova de Meià

Estic davant l’ordinador , amb un somriure a la cara, escrivint aquesta piada...Buf ! quant de temps que no ho feia !! Avui és un bon dia pel “ retorn “ i mentres escrigui piades també voldrà dir que surto a escalar, quines ganes en tinc !

26 de Gener, Sant Esteve , un fred que pela i un sol espatarrant. En Ferranet, en Jordi i jo ens llevem abans de l’albada i ens dirigim cap a Vilanova de Meià.

10:00h Font de la Figuereta Tº= -7ºC !! ( Ull! amb el guionet de davant el 7 ).

El fred no ens arruga i amb l’arnès, les cintes, peus i com a minim 3 polars per barba decidits ens dirigim cap a la Roca Alta. Hora llarga de caminada resseguint les parets de la Roca dels Arcs sota un sol tímid però suficient per entrar en calor, quina suada!.

Un cop a peu de via ens dividim els llargs; en Ferranet, coneixador de la dificultad per a xapar la primera cinta, és el primer. Vaja tela ! Primer cal reptar per una pobra alzina uns casi 2m, després, joc d’equilibri per a trobar la millor postura; 2 mans a la paret, desprès el peu dret... o millor l’esquerra...o millor el dret... fent malabars una bona estona aconseguim arribar a la malaïda xapa! Un parell de passets més de dificultat ( 6b ) i a partir d’aquí respirem ( V ). Un llarg curiós.

2on llarg, en Jordi decidit cap al sostre de 6b, molt ben xapat, el lluita i desprès d’un parell d’intents en surt victoriòs, ole ! Sostre perfecte per a fer en Ae. Desprès un sostret de V super divertit i amb cantos d’espantu!.

EL 3er llarg, orgàsmic! Una placa de V per a disfrutar amb un passet de 6a de mirar-t’ho bé, seguidament un sostre amb bones mans. Torno a repetir: Orgàsmic!.

L’últim llarg, sortida de V per per arribar rapidament a un pas de 6b+ difícil ( segons els experts ) on els estreps també van de fàbula ! je je je, segueixes per un tram de V fins a culminar la via al CIM !.

Muntanyes blaves a la dreta, Pirineus nevats a l’esquerra i una planúria enboirada el nostre davant. Genial ! Fortes abraçades, petons i somriures descriuen la nostre alegria desprès d' un bon dia d’escalada amb la millor companyia.

Una via totalment recomenable, molt ben xapada i roca excel.lent, ara bé, la primera xapa i els tres següents passos molt difícils per no dir impossibles si no tens el grau...

Gràcies nois !

Carla J

7 comentaris:

ferran ha dit...

encantat de que tornis a estar per les pareds verticals amb nosaltres, i ara no paris que tenim molts projectes pendents...
quin dia mes maco que va sortir, de fet va ser la bona companyia qui el va fer aixins
petonets parelleta
ferranet

Alfredo ha dit...

Oleeeee oleee!!!
Esto rula...
Carla, me alegro de verte por aqui, jejeje y mas verte escalar.
Bladé, maxooote!!!estas fuerte mam...
Ferran, asi me gusta con un par de hue..
Ya mismo iremos por esos lares, pero para hacer algo mas facilito,

Pd o nos llevamos al Ferran..ieieie

cuidaros

Marc Vilaplana Traveria ha dit...

Enhorabona per l'escalada!!! Això si que és una bona forma de celebrar el Nadal!!!!
Espero que l'any nou us porti molts dies com aquest!!

Bones festes!!

JAUME ORS ha dit...

... gràcies Carla per les teves piades, les trobava a faltar. Ferran ... ets únic i JOrdi ... cada día més fort. Felicitats als tres.

Ana ha dit...

Uff, quina via, impressiona bastant! Ferran, no sabia que també t'enfilaves als arbres, je, je. Carla, molt bé la piada, m'alegro de tornar a llegir coses teves. Jordi, ole tu, cada dia estàs més fort i motivat, no ho deixis perdre!!!

Ther ha dit...

Hei...quina il·lusió veure una piadeta teva! es trobava a faltar!! felicitats!!

Montse ha dit...

ohhhhh... Quina via i quin nom taaaaan maco ;)
Segur que la va escollir en Ferranet, o no?
Com mola, Carla, tornar-te a veure trepar!
Enhorabona penya!